Libnet.ro
UNICEF

13:45

BREXIT: 280.600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus cereri pentru noul tip de rezidenta

B1 B1,
BREXIT: 280.600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus cereri pentru noul tip de rezidenta

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord precizeaza ca 280. 600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus, pana la data de 9 octombrie 2019, solicitari de inregistrare pentr. continuă pe B1

MAE: 280.600 de cetateni romani s-au inscris deja pentru obtinerea noului statut in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din datele oficiale furnizate de autoritatile britanice cu privire la implementarea schemei de inregistrare EUSS), rezulta ca, pana la finalul lunii septembrie a acestui an, 280. 600 de cetateni romani s-au inregistrat deja pentru obtinerea noului statut pre-settled si settled status), relateaza news. ro.

BREXIT. Surse: Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de UE daca negocierile privind Brexit-ul esueaza

Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de Uniunea Europeana daca negocierile privind Brexit-ul vor esua, amenintand sa suspende cooperarea in domeniul securitatii pentru a convinge blocul c.

Leo Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi interzisi in Marea Britanie, dupa Brexit: in ce conditii nu pot intra cetatenii non-UE in Regat

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu.

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu suspendare, informeaza dailymail. co. uk.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, transmite Reuters.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay.

Marea Britanie deschide prima clinica unde gamerii se pot trata de dependenta

NHS National Health Service, sistemul de asistenta medicala de stat din Regatul Unit- n. red. ) deschide prima clinica de specialitate din tara pentru a-i trata pe copiii si adultii dependenti de jocul pe calculator precum Fortnite, Candy Crush si Call of Duty, scrie the Guardian. Personalul ii va ajuta pe cei cu varsta cuprinsa intre 13 si 25 de ani, a caror viata este afectata de nenumaratele ore de jucat la computer. incepand de marti, medicii si alti profesionisti din domeniul sanatatii din Anglia isi vor incepe activitatea, urmand ca debutul tratamentului sa aiba loc de luna viitoare.

Sotia unui diplomat american, implicata intr-un accident mortal in Marea Britanie

O femeie din SUA implicata intr-un accident de trafic mortal in Midlands, in centrul Marii Britanii,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )