Libnet.ro
UNICEF

09:15

BREXIT. Bursele din Europa s-au prabusit, Pierderi de peste 1000 de MILIARDE de dolari

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Bursele din Europa s-au prabusit, Pierderi de peste 1000 de MILIARDE de dolari

Principalele burse europene au pierdut peste 960 miliarde de euro 1. 090 miliarde dolari la cursul actual) capitalizare bursiera in sesiunea de vineri, fiind afectate de puternicele scaderi pe care le-au inregistrat dupa decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Brexit: caderea din Europa si pacatul originar

Votul englezilor pentru Brexit deschide cutia Pandorei intr-o Europa bantuita de populism si de diavoli nationalisti cum nu s-au mai vazut de un secol. Ce efecte va avea acest vot asupra sanselor Marinei Le Pen de a castiga presedintia Frantei, o tara care in prezent este mai eurosceptica decat Marea Britanie? Uniunea Europeana poate supravietui fara Regatul Unit, dar nu si fara Franta. Ce efect va avea votul englezilor asupra Suediei sau asupra altor tari cu partide eurosceptice tot mai influente? Nu stim raspunsul la aceste intrebari. Ce stim este ca Europa poate spune adio unui mediu politic asezat si predictibil. Triburile populiste au trecut de porti. De astazi, ele au patruns in cetate.

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE.

ISIS reactioneaza la Brexit: Vom paraliza Europa!

Jihadistii din organizarea terorista Stat Islamic au transmis un mesaj prin care si-au exprimat fericirea cu privire la rezultatul Brexitului, potrivit mirror. co. uk. Conform sursei citate, acestia se declara.

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )