Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE. continuă pe Ziarul Bursa

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

Brexit. Zi de foc pentru Marea Britanie

Britanicii sunt chemati astazi la urne pentru a alege daca vor sa aiba un viitor alaturi de statele din blocul comunitar sau daca urmeaza sa-si ia deciziile pe cont propriu, dupa 43 de ani in care au facut parte din Uniunea Europeana.

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

BREXIT. Fost ministru de Externe: Scrutinul de astazi din Marea Britanie este cel mai important scrutin din ultimii zeci de ani

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub si Adrian Maniutiu, ca referendumul de joi din Marea Britanie este cel.

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

BREXIT. Anunt surprinzator facut de presedintele Frantei, in ziua votului din Marea Britanie

Va fi nevoie de o relansare a constructiei europene indiferent care va fi rezultatul referendumului din Marea Britanie cu privire la mentinerea sau iesirea Regatului Unit din UE, a estimat joi.

Ultima zi de campanie in Marea Britanie. Taberele pro si anti-Brexit depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe indecisi

Taberele pro si anti-Brexit isi arunca miercuri ultimele forte in batalie - discursuri, interviuri, dezbateri si distribuire de manifeste - in incercarea de a-i convinge pe indecisi, in ajunul referendumului pe tema locului Marii Britanii in Uniunea Europeana, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )