Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brexit. Cand se vor introduce vizele pentru Marea Britanie. Ce se intampla cu romanii care vor sa treaca granita

Playtech Playtech,
Brexit. Cand se vor introduce vizele pentru Marea Britanie. Ce se intampla cu romanii care vor sa treaca granita

Dupa 47 de ani si alti trei ani si jumatate dupa ce referendumul national a pus in miscare balul Brexit, Regatul Unit a parasit oficial Uniunea Europeana vineri, la ora 23:00, la Londra, la miezul noptii de la Bruxelles. Brexit Au fost sarbatori si lacrimi in toata tara, deoarece cel mai reticent membru a devenit . continuă pe Playtech

Germania, Austria si Slovenia nu-si vor extrada cetatenii in Marea Britanie, dupa Brexit

Germania, Austria si Slovenia au confirmat ca nu-si vor extrada cetatenii proprii in Marea Britanie,.

BREXIT. Marfurile si bunurile vor continua sa circule liber intre Marea Britanie si Romania pana in 2021

Marfurile si bunurile vor continua sa circule liber intre tara noastra si Marea Britanie, chiar daca Regatul Unit va fi de maine, in mod oficial, in afara Uniunii Europene.

Ziua Brexit-ului. Cum vad romanii din Marea Britanie ruperea de Uniunea Europeana

De cum pasesti pe uriasul santier din Wembley, auzi limba romana. Sute de muncitori din tara noastra lucreaza aici. Fiecare isi construieste un viitor si impreuna construiesc - la propriu - viitorul Londrei. Un ansamblu cu mii de apartamente si birouri, ridicat la doi pasi de faimosul stadion.

Oferta UE pentru Marea Britanie dupa Brexit

Uniunea Europeana poate oferi Londrei un acord comercial extrem de ambitios, care sa includa tarife si cote zero, dar si multe servicii, cu conditia ca Regatul Unit sa respecte acum si in viitor standardele UE, a anuntat luni negociatorul-sef pentru Brexit al blocului comunitar Michel Barnier.

Brexit: Ce se intampla cu romanii care fac afaceri in Marea Britanie

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) indeamna liderii politici sa depuna eforturi rapide pentru a clarifica viitoarea relatie dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie si totodata, sa informeze asupra implicatiilor acestui demers in raport cu cetatenii romani.

VIDEO OFICIAL Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana Epopeea Brexit se sfarseste si odata cu ea povestea unei colaborari de 47 de ani Ce urmeaza in relatia Regat-UE

Epopeea Brexit s-a incheiat dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. Cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei), Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana. Odata cu acest pas incepe o perioada de tranzitie post-Brexit care se va incheia la 31 decembrie 2020. in acest interval, Regatul Unit va continua sa aplice regulile blocului comunitar, fara sa participe la procesul decizional al UE, iar executivul britanic si Uniunea Europeana vor incepe un proces de negociere dedicat relatiei lor viitoare. Irlanda de Nord va continua sa aiba statut special si dupa perioada de tranzitie, ramanand in uniunea vamala UE pana cand va fi stabilit un alt statut. FOTO VIDEO Brexit Day : Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston ChurchillCum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXITReactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea EuropeanaAmbasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce spune ministrul roman de Externe despre negocierile care vor urma Mesajul catre romanii din Regatul Unit

Marea Britanie si Uniunea Europeana incep din martie negocierile pentru un acord post-Brexit, iar unul dintre aspectele avute in vedere de autoritatile de la Bucuresti vizeaza situatia romanilor care vor merge in Regatul Unit dupa 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca este important ca in urma negocierilor dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit sa se ajunga la o solutie care sa asigure un regim nediscriminatoriu pentru europeni - sa nu existe regimuri diferite intre cetatenii celor 27 de state membre pe teritoriul Regatului Unit.

Marfurile si bunurile vor continua sa circule liber intre Marea Britanie si Romania pana in 2021

Marfurile si bunurile vor continua sa circule liber intre Romania si Marea Britanie, chiar daca Regatul Unit va fi de maine, in mod oficial, in afara Uniunii Europene. Acordul de retragere Brexit, asa cum a fost ratificat miercuri de Parlamentul.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )