Libnet.ro
UNICEF

06:45

Brexit: Cea mai proasta luna octombrie pentru finantele publice in cinci ani

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Cea mai proasta luna octombrie pentru finantele publice in cinci ani

Imprumutul Regatului Unit in luna octombrie a atins un varf al ultimilor cinci ani, analistii denuntand o neta deteriorare a finantelor publice britanice in plina pregatire pentru Brexit si cand ploua cu promisiuni de campanie pentru legislative, potrivit La Libre, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

Romania, cea mai dinamica piata auto din Europa: Peste 10.000 de masini, inmatriculate doar in octombrie 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu.

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Cum aflu masura versurilor intr-o poezie. Cea mai simpla metoda pentru elevi si nu numai

Elevii simt acum din plin sesiunea tezelor. Daca pentru cei din clasele gimaziale este o nimica toata, pentr ca notiunile sunt abia predate, provocarea vine pentru lieenii care au uitat, cel mai probabil, lucrurile de baza si cele mai simple din cadrul disciplinei Limba si Literatura Romana. Iata care metoda simpla prin care sa afli .

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )