Libnet.ro
UNICEF

11:31

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Antena3 Antena3,
VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee. continuă pe Antena3

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

P La Telekom Romania, iarna aceasta, clientii se pot bucura de Smartphone-uri la 0 euro, televiziune cu 50% reducere sase luni si HBO gratuit un an de zile

Iarna aceasta, Telekom continua sa raspunda la intrebarea Ce-si doresc romanii? cu servicii si oferte in linie cu asteptarile clientilor in materie de simplitate, digitalizare, calitate si pret. Succesul ofertelor destinate clientilor rezidentiali, anuntate in a doua parte a anului Mobil Nelimitat, Smart WiFi), ofera cadrul perfect pentru continuarea lor si in perioada sarbatorilor de iarna.

Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca liderul PSD Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti daca aceasta din urma va decide sa vina, motivand ca Dancila este reprezentantul unui partid nedemocratic, care se foloseste de acuzatii xenofobe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )