Libnet.ro
UNICEF

19:15

BREXIT. Cel mai recent sondaj: 52% dintre britanici vor sa ramana in UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Cel mai recent sondaj: 52% dintre britanici vor sa ramana in UE

Tabara favorabila ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana este creditata cu 52% din voturi, in timp ce pentru Brexit ar urma sa opteze 48% dintre alegatori, indica un sondaj Ipsos MORI publicat joi, in chiar ziua referendumului. continuă pe Antena3

Brexit.Tabara pro-UE a inregistrat un avans de patru procente in cel mai recent sondaj, dat publicitatii joi

Tabara pro-UE a inregistrat un avans de patru puncte procentuale in ultimul sondaj de opinie, realizat miercuri seara si dat publicitatii joi de Evening Standard.

Coreea de Nord: Kim Jong-un, multumit de cel mai recent test cu rachete. Reactia ONU

Cel mai recent test cu racheta medie de actiune efectuat de Coreea de Nord a fost descris de liderul Kim Jong-un drept succes, precizand ca reprezinta o amenintare pentru bazele militare din Pacific.

Coreea de Nord: Kim Jong-un, multumit de cel mai recent test cu rachete

Cel mai recent test cu racheta medie de actiune efectuat de Coreea de Nord a fost descris de liderul Kim Jong-un drept succes, precizand ca reprezinta o amenintare pentru bazele militare din Pacific.

Serena Williams danseaza provocator in cel mai recent videoclip al cantaretei Beyonce. Cat de sexy poate fi sportiva (VIDEO)

Tenismena numarul unu mondial, Serena Williams, apare in cel mai recent videoclip al lui Beyonce, in care jucatoarea americana de tenis danseaza twerk. Clipul, filmat alb-negru, inc.

VIDEO Serena Williams danseaza twerk in cel mai recent clip lansat de Beyonce

Cantareata Beyonce a lansat miercuri, 22 iunie, videoclipul melodiei Sorry, in care apare si jucatoare americana de tenis, numarul unu mondial, Serena Williams. Aceasta danseaza twerk, un stil de dans foarte popular in strainatate, ce presupune miscari lascive ale posteriorului.

SONDAJ Tinerii medici romani, cu valiza la picior. Ce conditii pun viitorii medici ca sa ramana in tara

Peste 80% din medicii rezidenti si studentii la medicina spun ca au luat in calcul varianta de a emigra. Datele se desprind din cel mai recent sondaj facut de Colegiul Medicilor din Bucuresti, pe un esantion de 700 de tineri.

Filip Florian cucereste Germania cu Toate bufnitele, cel mai recent roman

Prestigosul site www. perlentaucher. de, cea mai importanta revista culturala germana online, a inclus romanul Toate bufnitele, de Filip Florian, printre cele mai bune carti ale lunii iunie din Germania.

Tara de evazionisti. Romania a avut anul trecut cel mai mare grad de necolectare a TVA din UE, de 39,6%. Paguba la buget - de 8,3 miliarde de euro

Romania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al diferentei dintre suma de TVA care ar trebui colectata si suma colectata efectiv din Europa Centrala si de Est, de 39,6%, care inseamna o paguba anuala de 8,3 miliarde euro la buget, respectiv de 5,2% din Produsul Intern Brut, a declarat joi Daniel Anghel, liderul echipei de Impozite si Taxe Indirecte in cadrul PwC Europa Centrala si de Est.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )