Libnet.ro
UNICEF

15:00

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei. continuă pe Wall-Street Ro

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

Rusii au lansat la apa spargatorul de gheata nuclear. in cadrul unei ceremonii, la Sankt Petersburg, cu aproape un an mai devreme decat fusese prevazut initial, oamenii lui vladimir Putin s-au.

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani.

Catalin Botezatu si-a dezvaluit cel mai intim secret. Cine ar fi crezut asa ceva

Viata lui Catalin Botezatu a fost mereu prezenta in atentia publicului, dar cu toate acestea designerul a mai pastrat si cateva lucruri intime doar pentru el.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Summit NATO. Romania se indreapta spre cel mai mare esec de securitate nationala

Daca nu cumva presedintele va scoate din maneca un acord de ultima ora care sa fi fost tinut secret pana acum, Romania se indreapta spre un esec major de politica externa si de securitate la summit-ul de la Varsovia de pe 8-9 iulie, unde are sanse minime sa atinga vreunul din obiectivele propuse.

Sunway TaihuLight: China a creat cel mai rapid supercomputer

Nu cred ca avea cineva vreun dubiu in privinta abilitatii chinezilor de a crea gadgeturi impresionante, dar Sunway TaihuLight confirma crearea unui supercomputer ce a depasit toate recordurile de performanta. in principiu, este foarte greu sa creezi un supercomputer, mai ales unul care are ca scop depasirea tuturor celorlalte supercomputere create vreodata. Pentru a duce [].

Ce a facut o femeie dupa ce a aflat cel mai ascuns secret al iubitului ei. Imaginile i-au socat pe politisti

O femeie care a aflat ca iubitul are HIV a avut o reactie extrem de violenta care a bagat-o pe ea la puscarie, iar pe el la spital. Suparata ca i-a ascuns boala, Misty Lee Wilke, din Arizona, SUA, s-a.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )