Libnet.ro
UNICEF

07:15

BREXIT. UE cere Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din Uniune imediat ce va fi posibil

România Liberă România Liberă,
BREXIT. UE cere Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din Uniune imediat ce va fi posibil

Liderii Uniunii Europene au cerut Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din blocul comunitar imediat ce va fi posibil, pentru a evita prelungirea incertitudinii, dupa decizia istorica a alegatorilor britanici in favoarea iesirii din Uniune, transmit AFP si DPA, preluate de Agerpres. continuă pe România Liberă

BREXIT. Cum este lovita Real Madrid de decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are impact si asupra fotbalului, iar Real Madrid are deja o problema, pentru ca galezul Gareth Bale a devenit jucator extracomunitar si clubul madrilen ar.

Batranii au votat pentru BREXIT, tinerii pentru ramanerea Marii Britanii in UE: Cei din urma vor suporta consecinta pana la sfarsitul vietii (FOTO)

In urma deciziei ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, politicianul canadian Sheldon Bossert a postat pe contul sau de Twitter un tabel din care se intelege ca cei care au votat.

Pariurile online dau Marii Britanii sanse sa iasa din UE mai mici decat a avut Albania sa bata Romania

Cotele de la marile case de pariuri dau o cota de 4 pentru victoria taberei pro-Brexit iesirea Marii Britanii din UE) la referendumul de joi, 23 iunie, cota fiind mai mare decat cea pe care a avut-o Albania pentru o vitorie impotriva Romaniei la.

BREXIT. UPDATE. Brexitul nu este inceputul sfarsitului pentru UE. Procesul de extindere nu se va opri

Liderii Uniunii Europene au cerut Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din blocul comunitar imediat ce va fi posibil, pentru a evita prelungirea incertitudinii, dupa decizia istorica a alegatorilor britanici in favoarea iesirii din Uniune, transmit AFP si DPA, preluate de Agerpres.

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei.

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata: Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, despre Brexit: impreuna suntem mai eficienti

Jens Stoltenberg,secretarul general al NATO a declarat ca pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata. Totodata,el a aratat si cat de importanta este Alianta. Pozitia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )