Libnet.ro
UNICEF

13:30

BREXIT. David Cameron nu va declansa mecanismul de negociere

Antena3 Antena3,
BREXIT. David Cameron nu va declansa mecanismul de negociere

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul britanic David Cameron sa declanseze mecanismul care da startul procesului de negociere privind Brexit-ul la summitul de marti de la Bruxelles al liderilor. continuă pe Antena3

Brexit.David Cameron, ucenicul vrajitor care a pierdut referendumul privind Uniunea Europeana

Conservatorul David Cameron va ramane in istorie drept premierul britanic care a reusit sa provoace iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, in timp ce el dorea mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar, comenteaza AFP.

Revista presei: BREXIT; David Cameron a demisionat; reactiile politicienilor romani la BREXIT

BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti [].

BREXIT. David Cameron demisioneaza din functia de premier al Marii Britanii

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat vineri dimineata, ca vademisiona. Stire in curs de actualizare.

Brexit. David Cameron si-a anuntat demisia

Premierul Marii Britanii a declarat intr-o conferinta de presa organizata la Downing Street ca tara sa are nevoie de un nou premier dupa rezultatul referendumului pentru iesirea din UE. El a precizat ca va ramane la conducere timp de cel putin trei luni si ca tara ar trebui sa aiba un nou sef al Guvernului pana la congresul Partidului Conservator din toamna.

BREXIT. Ce se va intampla cu Uniunea Europeana daca Marea Britanie pleaca

Responsabilii europeni incearca de mai multe saptamani sa nu foloseasca termenul 'Brexit' in vocabularul oficial, ocolind dezbaterile prea sensibile privind viitorul Marii.

LIVE TEXT. BREXIT. Britanicii decid daca mai raman in Uniunea Europeana. Analize si declaratii

46,5 milioane de alegatori britanici au fost asteptati la vot joi, pentru a decide daca vor sa ramana sau sa iasa din Uniunea Europeana.

BREXIT. Surse: UE nu se asteapta ca David Cameron sa declanseze Articolul 50, in cadrul summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul Marii Britanii, David Cameron, sa declanseze procesul de negociere privind Brexitul, in cadrul summitului liderilor europeni, care va avea loc, marti, la Bruxelles.

BREXIT. Premierul David Cameron, sustinut de 84 de deputati eurosceptici: Aveti datoria de a continua sa conduceti natiunea

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana: BBC: E oficial, tabara Brexit a castigat referendumul.Lira sterlina se prabuseste la cel mai mic nivel din 1985. Voci din Franta si Olanda cer referendum si in aceste tari

Joi a avut loc in Marea Britanie referendumul decisiv pentru soarta tarii, dar si pentru soarta UE: britanicii voteaza daca raman sau nu in UE. Pe buletinele de vot, cetatenii britanici trebuie sa raspunda la intrebarea: Ar trebui ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana sau sa paraseasca UE?. Primul ranspuns pentru care pot opta britanicii este sa ramana in UE, iar cel de al doilea sa paraseasca UE. Ultimul sondaj arata un avans de doua puncte 51% fata de 49%) al taberei IN. ---------------------Ora 08. 40 Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat ca UE este bine pregatita pentru rezultatul referendumului din Marea Britanie, dar ca regreta deciziaOra 08. 35 Liderul extremei dreapte franceze Marine Le Pen cere referendum si in Franta privind ramanerea in Uniunea EuropeanaOra 08. 30 Zi trista pentru UE si Marea Britanie - ministrul de Externe german Ora 08. 05 - E oficial: Marea Britanie a votat iesirea din UE. LEAVE- 16 835 512 voturi, REMAIN 15 692 093 voturi BBC)Ora 8. 02Scotia s-a exprimat clar ca isi vede viitorul ca parte a UE, a spus premierul scotianOra 07. 50 BBC anticipeaza ca scorul va fi 52%-48% in favoarea Brexit. In Scotia si Irlanda de Nord s-a votat insa pentru ramanerea in UE Ora 07. 48 Liderul formatiunii olandeze anti-imigratiei Partidul pentru Libertate, Geert Wilders, a cerut un referendum si in Olanda privind apartenenta la UE Ora 07. 000 voturi, LEAVE - 15. 000 voturi, dupa numararea a peste 90% din voturi - ITV Ora 07. 20 Deocamdata, tacere in Downing Street, in asteptarea aparitiei premierului David Cameron Ora 07. 10 Irlanda de Nord a votat pentru ramanerea in UE 55,7%) fata de 44,3% in favaoarea iesirii din blocul comunitar Ora 06. 50 Reuniune de urgenta a Parlamentului European. Presedintele legislativului European va tine o conferinta de presa la ora 08. 00 GMT Ora 06. 30 Prezenta la vot a fost de 72%, cea mai mare rata de participare din anul 1992 Ora 06. 20 Locuitorii din Tara Galilor au votat sa paraseasca Uniunea Europeana, desi in Cardiff tabara care sustine ramanerea in UE a castigat.

Referendum in Marea Britanie: 84 de deputati eurosceptici semneaza o scrisoare de sustinere a premierului David Cameron

Un numar de 84 de deputati conservatori eurosceptici, partizani ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, au semnat joi o scrisoare in care afirma ca David Cameron trebuie sa ramana prim-ministru indiferent de rezultatul referendumului, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )