Libnet.ro
UNICEF

09:00

Brexit.David Cameron, ucenicul vrajitor care a pierdut referendumul privind Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Brexit.David Cameron, ucenicul vrajitor care a pierdut referendumul privind Uniunea Europeana

Conservatorul David Cameron va ramane in istorie drept premierul britanic care a reusit sa provoace iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, in timp ce el dorea mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar, comenteaza AFP. continuă pe Adevărul

Revista presei: BREXIT; David Cameron a demisionat; reactiile politicienilor romani la BREXIT

BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti [].

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

BREXIT. David Cameron multumeste britanicilor care au votat pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Premierul britanic, David Cameron, a scris intr-un mesaj pe Twitter: Multumesc tuturor celor care au votat pentru a pastra Marea Britanie mai puternica, mai sigura si mai buna in.

Brexit. David Cameron si-a anuntat demisia

Premierul Marii Britanii a declarat intr-o conferinta de presa organizata la Downing Street ca tara sa are nevoie de un nou premier dupa rezultatul referendumului pentru iesirea din UE. El a precizat ca va ramane la conducere timp de cel putin trei luni si ca tara ar trebui sa aiba un nou sef al Guvernului pana la congresul Partidului Conservator din toamna.

BREXIT. David Cameron demisioneaza din functia de premier al Marii Britanii

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat vineri dimineata, ca vademisiona. Stire in curs de actualizare.

Brexit. FOTO. Cine i-ar putea succeda lui David Cameron la conducerea Guvernului Marii Britanii

Presa britanica a lansat o lista cu numele potentialilor succesori ai premierului David Cameron, care a anuntat ca va demisiona peste trei luni. The Independent scrie ca printre favoriti se numara: .

BREXIT. Premierul David Cameron, sustinut de 84 de deputati eurosceptici: Aveti datoria de a continua sa conduceti natiunea

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Vladimir Putin: David Cameron a organizat referendumul ca sa santajeze Europa

Premierul britanic David Cameron a organizat referendumul privind apartenenta Regatului Unit la UE pentru a &171;santaja Europa &187; sau &171;pentru a o infricosa &187;, a sugerat, la Sankt-Petersburg, presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron: O pisica (VIDEO)

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron la doar cateva ore dupa anuntarea rezultatului referendumului privind Brexit, arata B1 TV. O pisica s-a dus in fata locuintei.

Indiferent de rezultatul final al referendumului, zeci de parlamentari conservatori eurosceptici ii cer lui David Cameron sa ramana in fruntea Executivului (FOTO)

David Cameron sa ramana in fruntea Guvernului britanic indiferent de rezultatele referendumului din Marea Britanie. Asta isi doresc peste 80 de parlamentari conservatori eurosceptici care au semnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )