Libnet.ro
UNICEF

18:45

BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua relatie economica intre ele, dupa victoria taberei Brexit la referendumul de joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

BREXIT. FMI face un apel important, in urma votului britanicilor

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua.

FMI spera la o tranzitie blanda spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Fondul Monetar International a avut prima reactie dupa afisarea rezultatului referendumului cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, arata dailymail. co. uk. Potrivit sefei institutiei.

O dupa-amiaza in tabara pro Brexit: cum lupta lorzii pentru libertatea tarii

Ce gandeste si ce simteste englezul care face campanie pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit)? Cat de mult ii uraste pe straini, pe romani, pe polonezi, pe musulmani, pe negri si orice alta vietate care nu s-a nascut din parinti si bunici nutriti in Regatul Unit al Marii Britanii? M-am dus sa-i vad cu ochii mei pe breexiteri in actiune si i-am gasit peste drum de Big Ben, in Portcullis House, o cladire anonima pe dinafara dar cu un superb patio interior, fotolii mari si moi, covoare boieroase, loc de intalnire si vizuina a lorzilor si parlamentarilor prea-bunei Regine nascuta intr-o alta era.

Criza de sange la Institutul Clinic Fundeni. Unitatea medicala face apel la donatori

Criza de sange la Institutul Clinic Fundeni. Conducerea spitalului face apel la toti romanii apti, sa doneze sange pentru pacientii de pe patul de spital, care au nevoie de transfuzii. Apelul vine.

BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea Brexit-ului.

Romania poate gestiona efectele Brexit. Avem rezerve substantiale pentru a stabiliza pietele

Efectele votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra Romaniei sunt gestionabile, iar impactul cresterii costului finantarii de pe pietele internationale poate fi diminuat prin utilizarea rezervelor valutare nationale si amanarea imprumuturilor statului pana la stabilizarea pietelor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP) transmis, vineri, AGERPRES.

Guvernul isi face departament pentru Marea Unire. Cat costa noua institutie

In timp ce ministrul Muncii anunta noi reduceri de salarii, Guvernul Ciolos face angajari. Mai exact, va infiinta un departament special care sa se ocupe de organizarea evenimentelor dedicate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )