Libnet.ro
UNICEF

12:45

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

România Liberă România Liberă,
BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992. continuă pe România Liberă

Profetia lui George Soros despre Brexit care a speriat lumea

George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a devenit de-a lungul timpului un foarte respectat guru al investitiilor, informeaza Mediafax. Soros.

Romania pierde un fotbalist cu noua goluri la nationala: se retrage unul dintre cei mai talentati jucatori din Moldova

Euro 2016 ne-a aratat ca tricolorii nu prea mai au artisti in lot, acolo unde aproape toti sunt distrugatori. Din pacate, fotbalul romanesc isi ia adio de la un alt jucator spectaculos.

Cei mai mari bautori din istorie. Au proclamat un festival al betivanilor si au transformat alcoolismul in politica de stat

Consumul de alcool era o practica comuna inca din perioada antichitatii. Anumite popoare au ramas insa renumite pentru consumul masiv de bauturi alcoolice sau pentru ciudatenii in legatura cu abuzul de vin sau bere. Romanii, egiptenii, vikingii, rusii sau romanii sunt mentionati in diferite documente ca mari amatori de bauturi alcoolice.

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu.

Gijs Klomp, unul dintre cei mai experimentati manageri pe investitii din Romania, paraseste echipa consultantilor imobiliari CBRE si se alatura NEPI

Sezonul transferurilor in imobiliare, asta dupa ce in numai cateva saptamani asistam la o avalansa de plecari din companiile de pe piata de profil. Cel mai nou nume in peisajul schimbarilor este Gijs Klomp, unul dintre cei mai experimentati manageri pe.

inchisoare pe viata pentru unul dintre cei mai sadici asasini romani. Ucigasul unui copil de 10 ani, adus din Germania

Tribunalul Iasi a dat o prima solutie in dosarul de omor in care inculpat a fost Vasile Miron, barbatul acuzat ca ar fi ucis un copil de 10 ani dupa care a fugit din tara.

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

George Soros: BREXIT inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii pentru a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si efectele referendumului de joi vor.

Miliardarul George Soros spune ca Brexitul inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si ca efectele referendumului de joi vor dauna cel mai probabil Regatului Unit, transmite Reuters.

Crestere puternica pentru Altex in 2015: ce profit a facut compania

Altex, unul dintre cei mai mari jucatori electroIT din Romania, a inregistrat evolutii puternice ale cifrei de afaceri si profitului anul trecut, compania inregistrand profit net de peste patru ori mai mare decat in 2014.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )