Libnet.ro
UNICEF

16:30

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Antena3 Antena3,
Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu. continuă pe Antena3

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

Fanii celebrului serial Game of Thrones au lansat, de-a lungul timpului, nenumarate teorii cu privire la soarta personajelor lor favorite, iar odata cu difuzarea celui mai recent episod, Battle of.

Game of Thrones: 9 momente-cheie din Batalia Bastarzilor, unul dintre cele mai bune si mai violente episoade

Episodul Batalia Bastarzilor a demonstrat inca o data de ce Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din istorie. Adevarul va propune un scurt rezumat al penultimului episod din sezonul sase al seriei HBO, insa va avertizam ca textul ce urmeaza contine spoilere! Multe!.

Ce articole de pe site-urile de retail au cele mai mari reduceri de pret

Pentru ca este un instrument de marketing foarte puternic, discount-ul este atat de exploatat de retaileri incat deseori isi pierde credibilitatea. Si cum clientul roman este prin definitie sceptic, comertul electronic devine prima optiune, pentru ca.

Cele mai mari achizitii Microsoft inainte de LinkedIn

Microsoft a cheltuit zeci de miliarde pe parcursul anilor pentru a dobandi statutul de care se bucura in prezent. Microsoft a cumparat LinkedIn dupa ce a convenit sa plateasca 26,2 miliarde de dolari pe retea sociala pentru profesionisti. intr-o postare pe blog, Microsoft a anuntat ca va plati 196 de dolari pentru fiecare actiune LinkedIn si [].

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul dintre cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

Led Zeppelin nu a plagiat Starway to Heaven, a decis un juriu american

Un juriu din Los Angeles a tinut partea celebrei formatii Led Zeppelin stabilind ca nu a plagiat inceputul melodiei Stairway to Heaven dintr-o melodie a grupului californiain Spirit, informeaza AFP. Legendara balada a formatiei Led Zeppelin, unul dintre cele mai mari nume din istoria muzicii, a facut obiectul unei plangeri inaintate in urma cu doi ani de catre managerul averii chitaristului trupei Spirit, Randy California.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )