Libnet.ro
UNICEF

23:30

Brexit. Ce se intampla cu romanii care nu obtin statutul de rezident

Antena3 Antena3,
Brexit. Ce se intampla cu romanii care nu obtin statutul de rezident

Regatul Unit nu-i va expulza automat pe cetatenii europeni care nu au cerut obtinerea statutului de rezident in aceasta tara dupa Brexit, a declarat vineri coordonatorul Parlamentului European pentru Brexit, Guy Verhofstadt, dupa o intalnire avuta in ziua anterioara cu o delegatie a guvernului de la Londra, din care a facut parte si ministrul britanic pentru Brexit, Stephen Barclay, relateaza Reuters. continuă pe Antena3

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter si nu dispun de spatiu.

Romanii care au fugit de birocratie: unde si-au deschis afaceri profitabile, simplu si rapid

Incearca sa-ti deschizi o afacere in Romania si vei fi luat cu asalt de catre autoritati, printr-o serie de proceduri, formalitati, legi intortocheate si numeroase descurajari. Din acest motiv, multi romani au decis sa plece dincolo. Nu mai uimeste pe nimeni faptul ca un numar mare de romani au plecat din tara cu scopul de .

Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Noile carti de identitate electronice vor fi emise incepand cu data de 3 august 2021, a anuntat ministrul Afacerilor Interne. Dotate cu un cip care va permite autentificarea posesorului, noile documente vor putea fi folosite in paralel cu pasaportul pentru calatoriile in tarile membre UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )