Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Antena3 Antena3,
Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Noile carti de identitate electronice vor fi emise incepand cu data de 3 august 2021, a anuntat ministrul Afacerilor Interne. Dotate cu un cip care va permite autentificarea posesorului, noile documente vor putea fi folosite in paralel cu pasaportul pentru calatoriile in tarile membre UE. continuă pe Antena3

SONDAJ Primarul din Targu Mures vrea obligatii si anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce parere aveti?

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a propus o serie de masuri radicale pentru cuplurile care vor copii. El vrea o ancheta sociala obligatorie pentru astfel de cupluri, iar viitorii parinta sa fie obligati sa dovedeasca o situatie stabila loc de munca, locuinta, situatie financiara acceptabila, nivel minim de educatie). El sustine si o varsta minima legala la care sa poti deveni parinte. Daca nu, afirma el, consider ca statul va trebui sa preia copilul, cu posibilitatea ca parintii sa il recupereze cand indeplinesc conditiile legale. Primarul s-a referit explicit la comunitatea roma, sustinand ca reprezentantii acesteia n-ar mai face copii doar pentru bani din alocatii si a spus ca il doare in fund de cei care il fac nazist. Sondaj HotNews. ro: Ce parere aveti de propunerile primarului din Targu Mures?.

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter si nu dispun de spatiu.

Romanii care au fugit de birocratie: unde si-au deschis afaceri profitabile, simplu si rapid

Incearca sa-ti deschizi o afacere in Romania si vei fi luat cu asalt de catre autoritati, printr-o serie de proceduri, formalitati, legi intortocheate si numeroase descurajari. Din acest motiv, multi romani au decis sa plece dincolo. Nu mai uimeste pe nimeni faptul ca un numar mare de romani au plecat din tara cu scopul de .

Mihai Gadea: Trei bombe care vor exploda in Romania

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cele trei bombe care vor exploda in Romania in perioada urmatoare.

Stirile ProTV: Dotarile care vor fi obligatorii pentru masinile noi. Costa, dar pot salva mii de vieti

Franare de urgenta, avertizare la depasirea vitezei legale sau detector de somnolenta. Sunt doar cateva dintre dotarile pe care masinile noi care vor fi vandute in Uniunea Europeana vor fi obligate sa le aiba.

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Un primar pune conditii romilor care vor copii

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Dorin Florea a propus printr-o postare, pe o retea de socializare, ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures.Pune conditii romilor care vor copii

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Dorin Florea a propus printr-o postare, pe o retea de socializare, ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

VIDEO Procurorii care vor sefia DNA, in fata comisiei conduse de Predoiu. Procurorul Ionut Botnaru a iesit din cursa, au ramas 4 candidati Declaratiile candidatilor

Cei patru candidati ramasi in cursa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie au sustinut, miercuri, interviurile in fata comisiei conduse de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. La acest concurs se inscrisesera cinci candidati, dar joi, in timpul audierilor, Predoiu a anuntat ca Ionut Botnaru s-a retras. Actualul sef interimar al DNA, Calin Nistor, care candideaza pentru un mandat de procuror-sef plin, a spus ca atunci cand a preluat portofoliul presiunea mediatica asupra DNA era infernala, iar acum lucrurile s-au mai calmat.

Brexit. Ce se intampla cu romanii care nu obtin statutul de rezident

Regatul Unit nu-i va expulza automat pe cetatenii europeni care nu au cerut obtinerea statutului de rezident in aceasta tara dupa Brexit, a declarat vineri coordonatorul Parlamentului European pentru Brexit, Guy Verhofstadt, dupa o intalnire avuta in ziua anterioara cu o delegatie a guvernului de la Londra, din care a facut parte si ministrul britanic pentru Brexit, Stephen Barclay, relateaza Reuters.

Observatiile lui Ponta dupa ultima mutare a lui Orban: PNL a tras teapa USR si celor care vor alegeri in doua tururi

Victor Ponta sustine ca asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi poate fi o cacealma in conditiile in care adoptarea unei motiuni de cenzura, asteptata de liberali, ar face ca legea sa nu intre in vigoare. Mai mult, spune fostul premier, cum actul normativ nu prevede modificarea modalitatii de alegere a sefilor ce CJ doar inlocuim baronii PSD cu baronii PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )