Libnet.ro
UNICEF

12:45

BREXIT. Mai sunt cateva ore pana cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Mai sunt cateva ore pana cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana

Parlamentul European a ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Rezultatul era unul asteptat, in ciuda incertitudinilor care au marcat ultimii treiani. Discursurile si dezbaterile au durat doua ore. La final, toti europarlamentarii si-au luat la revedere de Ia cei 73 de colegi britanici pe ritmuri muzicale. continuă pe Antena3

Impactul Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Au mai ramas cinci zile pana cand Marea Britanie va divorta de Uniunea Europeana.

Ministrul Citu spune ca sunt cateva companii care nu au dat dividende cat trebuia. Problemele au aparut cand a fost rugat sa dea exemple

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut cateva declaratii interesante in conferinta de marti. Initial a spus, in cadrul prezentarii, ca sunt cateva companii la care va trimite echipa de control, pentru ca nu ar fi platit dividende la nivelul dorit. Cand a fost intrebat ce companii sunt acelea, a zis ca el crede ca Hidroelectrica nu a platit, dar trebuie sa verifice. De precizat ca Hidroelectrica a platit si dividende suplimentare.

Lovitura pentru mii de soferi. Se interzic masinile cu volan pe dreapta. Pana cand poti circula asa

Masinile cu volan pe dreapta aduse din Regatul Unit nu vor mai putea circula de anul viitor pe drumurile publice din Romania, daca nu vor fi reomologate de RAR Registrul Auto Roman). intreaga operatiune presupune modificarea masinii si mutarea comenzilor, dar si a volanului, pe partsea stanga. Operatiunea costa insa cel putin doua mii de .

Declaratia unica. Pana cand poate fi depusa

Guvernul a decis marti prorogarea termenului pana la care contribuabilii persoane fizice trebuie sa depuna declaratia unica privind impozitul pe venit si contributii sociale de la 15 martie pana la 25 mai.

Faze tari: Adolf Frederick, regele care a mancat pana cand a crapat; Doi romani, condamnati in Franta pentru ca au cules prea multe ciuperci

Compania care promite ca livreaza cumparaturi in doar 15 minute. Serviciile de livrare mancare sau cumparaturi au devenit firesti. Cu scheletul in masina, pe post de pasager. Un sofer din SUA a fost prins circuland pe banda speciala destinata vehiculelor ocupate de mai mult de o persoana.

SOC in showbiz! SEXY IMPRESARA arunca BOMBA! Sunt Anamaria Prodan, NU MAI SUNT cu REGHECAMPF, si ...

Desi formeaza poate cel mai mediatizat cuplu, Anamaria Prodan a vorbit fara perdea despre cum s-ar imparti averea in eventualitatea in care ar divorta de Laurentiu Reghecampf, potrivit Stirescu.

Halep, increzatoare inainte de semifinale: Simt ca trofeele de Grand Slam nu mai sunt ceva imposibil

Simona Halep a avut o evolutie incantatoare in meciul cu Anett Kontaveit 6-1, 6-1), reusind calificarea in semifinale la Australian Open dupa doar 53 de minute de joc. Ea s-a declarat multumita de felul in care a jucat si a precizat ca este increzatoare, iar castigarea unui Grand Slam nu i se mai pare ceva imposibil, spre deosebire de trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )