Libnet.ro
UNICEF

12:45

BREXIT. Marea Britanie a iesit oficial din UE. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea munci in Regatul Unit

Antena3 Antena3,
BREXIT. Marea Britanie a iesit oficial din UE. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea munci in Regatul Unit

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri ca romanii din Marea Britanie nu trebuie sa aiba niciun fel de ingrijorare in cazul Brexitului, pentru ca drepturile acestora nu se schimba. continuă pe Antena3

Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana. Cum va afecta Brexitul sutele de mii de romani. Alina Balatchi: Cred ca in viata asta traim degeaba daca nu dam inapoi comunitatii

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Au fost momente emotionante, aseara, in Parlamentul European, unde a fost ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Iesirea Marii Brtianii din Uniune va afecta si sute de mii de romani.

Be EU. Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana.

Marea Britanie a iesit oficial din UE

Marea Britanie a iesit oficial din UE la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi familia europeana. Uniunea Europeana pierde astfel 15% din economie si capitala financiara a lumii, Londra.

BREXITUL A DEVENIT REALITATE Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana

Marea Britanie a iesit oficial din UE la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi familia europeana. Uniunea Europeana pierde astfel 15% din economie si capitala financiara a lumii, Londra.

Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa 47 de ani de la aderare

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020 la ora 23:00 GMT, dupa 47 de ani de la aderare, fiind prima tara care iese din blocul comunitar, scrie Agerpres.

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020 la ora 23:00 GMT, dupa 47 de ani de la aderare, fiind prima tara care iese din blocul comunitar.

Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana. Sarbatoare la Londra cu ocazia iesirii din UE. Miting pro-UE la Edinburgh (FOTO, VIDEO)

Sambata, la ora 1:00 ora Romaniei),s-a produs Brexitul, Marea Britanie iesind din Uniunea Europeana, prima data cand un stat-membru a parasit Uniunea Europeana. in momentul de fata.

Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana!

Momentul cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei) Marea Britanie a parasit ie.

Majoritatea scotienilor ar prefera independenta fata de Marea Britanie - sondaj

Majoritatea alegatorilor din Scotia ar vrea independenta fata de Marea Britanie, in contextul retragerii tarii din Uniunea Europeana, arata un sondaj efectuat de Institutul YouGov, potrivit Mediafax.

VIDEO OFICIAL Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana Epopeea Brexit se sfarseste si odata cu ea povestea unei colaborari de 47 de ani Ce urmeaza in relatia Regat-UE

Epopeea Brexit s-a incheiat dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. Cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei), Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana. Odata cu acest pas incepe o perioada de tranzitie post-Brexit care se va incheia la 31 decembrie 2020. in acest interval, Regatul Unit va continua sa aplice regulile blocului comunitar, fara sa participe la procesul decizional al UE, iar executivul britanic si Uniunea Europeana vor incepe un proces de negociere dedicat relatiei lor viitoare. Irlanda de Nord va continua sa aiba statut special si dupa perioada de tranzitie, ramanand in uniunea vamala UE pana cand va fi stabilit un alt statut. FOTO VIDEO Brexit Day : Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston ChurchillCum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXITReactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea EuropeanaAmbasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )