Libnet.ro
UNICEF

20:30

BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, joi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie. continuă pe România Liberă

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Sunderland este un oras de 180. 000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol.

Iohannis: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de reuniunea Consiliului European, ca Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm.

Gorghiu ii scrie premierului Ciolos: Va solicit o linie telefonica pentru romanii din Marea Britanie, in urma Brexit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului Dacian Ciolos, prin intermediul unei scrisori, sa initieze, prin Ministerul Afacerilor Externe, deschiderea unei linii telefonice de urgenta pentru romanii care traiesc si muncesc in Marea Britanie si care sunt ingrijorati de efectul pe care il poate avea asupra lor referendumul privind iesirea Regatului Unit din UE.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unei familii de homosexuali din Marea Britanie va fi audiat in Comisia pentru romanii de pretutindeni

Romanul ai caror copii au fost luati de statul englez si dati spre adoptie unei familii de homosexuali va fi audiat in Comisia pentru romanii de pretutindeni, informeaza Libertatea. Florin.

LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone, la Wimbledon, amanat pentru joi din cauza ploii

Meciurile programate marti, la Wimbledon, au fost amanate pentru miercuri, din cauza ploii. Astfel, miercuri, de la ora 16. 00, va avea loc partida dintre Simona Halep si italianca Francesca Schiavone.

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras-Severin (VIDEO)

Hidrologii au instituit marti un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras Severin, pana la ora 20. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA),.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )