Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana intr-un referendum istoric (VIDEO)

UPDATE: Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana dupa 43 de ani intr-un referendum istoric. 52% dintre cei prezenti la urne s-au pronuntat pentru iesirea din Uniune, iar 48% pentru.

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent.

BREXIT. UE cere Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din Uniune imediat ce va fi posibil

Liderii Uniunii Europene au cerut Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din blocul comunitar imediat ce va fi posibil, pentru a evita prelungirea incertitudinii, dupa decizia istorica a alegatorilor britanici in favoarea iesirii din Uniune, transmit AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

BREXIT. Cine va conduce negocierile privind iesirea Marii Brianii din UE

Diplomatul belgian Didier Seeuws a fost numit vineri reprezentantul grupului de lucru al Consiliului de Ministri in care sunt reprezentate statele membre ale UE) pentru Brexit si va conduce negocierile Uniunii.

BREXIT. Formatiuni politice din mai multe tari vor referendum pentru iesirea din UE

Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a sustinut, vineri, ca un referendum similar celui organizat in Marea Britanie trebuie organizat si in Franta si in Uniunea Europeana. Ideea este sustinuta si de formatiuni politice din Olanda, Italia si Irlanda.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

FOTO. BREXIT. Internautii britanici fac haz de necaz pe Twitter, dupa votul pentru iesirea din UE

Internautii britanici au comentat pe Twitter decizia de a parasi Uniunea Europeana, dupa 43 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )