Libnet.ro
UNICEF

17:00

Brexit: Premierul Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot asupra acordului (presa)

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Premierul Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot asupra acordului (presa)

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC, scrie Agerpres. Parlamentarii urmeaza sa dezbata luni diferite scenarii pentru Brexit, dupa ce miercurea trecuta niciuna din cele opt variante supuse la vot nu a intrunit majoritatea. continuă pe Hotnews

Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC. Parlamentarii ur.

Cererile nord-irlandezilor si ale scotienilor pentru premierul Theresa May pe tema Brexit

Partid nord-irlandez DUP unionisti), aliatul in Parlament al premierului conservator Theresa May, careia ar trebui sa-i asigure o majoritate absoluta, a indemnat-o pe sefa guvernului sa rezolve plasa de siguranta, dupa ce acordului retragerii din Uniunea Europeana a fost respins a treia oara in Camera Deputatilor. Scotienii cer renuntarea la Brexit.

Theresa May anunta ca va demisiona daca acordul Brexit e votat. Urmatorul premier va defini relatia cu UE

Premierul britanic, Theresa May, si-a anuntat colegii deputati din Partidul Conservator ca va demisiona inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu oficialii europeni privind Brexit. Informatia a fost transmisa prin biroul sau de presa. Theresa May a spus ca s-ar dori o noua abordare in relatia cu Uniunea Europeana, in conditiile in care [] .

ULTIMA ORA Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor, a declarat un deputat conservator, citat de AFP.

Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor pentru Brexit / Cine sunt favoritii la succesiune

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri deputatii conservatori ca va demisiona inaintea urmatoarei etape a negocierilor privind Brexitul, potrivit unui comunicat al serviciului sau de presa.

Premierul britanic Theresa May este gata sa demisioneze

Premierul britanic Theresa May este gata sa demisioneze inainte de urmatoarea etapa a negocierilor, a declarat un deputat conservator, citat de AFP. Stire in curs de actualizare .

Premierul britanic Theresa May este gata sa demisioneze

Premierul britanic Theresa May este gata sa demisioneze inainte de urmatoarea etapa a negocierilor, a declarat un deputat conservator, citat de AFP. Stire in curs de actualizare .

Premierul din Marea Britanie si-a anuntat DEMISIA! Cand pleaca Theresa May din Downing Street

Theresa May, premierul din Marea Britanie, le-a promis parlamentarilor conservatori ca isi va da demisia inainte de urmatoarea faza a Brexitului daca acordul sau va trece de Parlamentul din arhipelag, potrivit Th.

Canuta, om sucit: ziua in care Caragiale pare sa fi ajuns la Londra. Theresa May, umilita inca o data in Parlament

Britanicii exaspereaza intreaga Uniune Europeana: Theresa May alaturi de parlamentarii conservatori spun ca sunt gata de Brexit, ca vor sa plece din spatul comunitar, dar nu reusesc sa treaca de Parlament nici macar partial acordul negociat de sefa guvernului de la Londra in vederea Brexit. Pentru a treia oara, deputatii britanici par ca [] .

Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere a Marii Britanii din UE

Prim-ministrul britanic Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere din Uniunea Europeana, pentru a evita o iesire brutala, fara acord, la 12 aprilie, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )