Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul din Marea Britanie si-a anuntat DEMISIA! Cand pleaca Theresa May din Downing Street

B1 B1,
Premierul din Marea Britanie si-a anuntat DEMISIA! Cand pleaca Theresa May din Downing Street

Theresa May, premierul din Marea Britanie, le-a promis parlamentarilor conservatori ca isi va da demisia inainte de urmatoarea faza a Brexitului daca acordul sau va trece de Parlamentul din arhipelag, potrivit Th. continuă pe B1

Premierul britanic tine cu dintii de scaun: Theresa May face un gest de ultim moment pe fondul informatiilor ca propriul partid ii pregateste debarcarea

Theresa May, premierul din Marea Britanie, se lupta pentru a ramane la putere, in contextul oficiali din partidul de guvernamant ar pregati debarcarea liderului din Downing Street, iar unul dintre ministri si-a.

Primul candidat de pe lista lui Macron pentru europarlamentare, mesaj transant catre tabara pro-Brexit din Marea Britanie: Va amintiti de sloganul sa preluam controlul?

Nathalie Loiseau, primul nume de pe lista cu care ataca formatiunea presedintelui Macron ataca alegerile europarlamentare din mai, si-a lansat campania, marti, cu un mesaj transant catre liderii britanici.

IN 2018: Marea Britanie a avut cu 4% mai putini turisti

Numarul turistilor straini care au vizitat Marea Britanie in 2018 a scazut cu 4%, la 37,8 milioane, arata datele publicate, astazi, de Oficiul National de Statistica ONS).

Brexit 2019: Ce trebuie sa stii in situatia in care Marea Britanie iese din Uniunea Europeana fara niciun acord, in 12 aprilie

Comisia Europeana anunta ca, in conditiile in care este din ce in ce mai probabil ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana in 12 aprilie fara niciun acord, si-a incheiat astazi pregatirile pentru un astfel de scenariu, care ar insemna ca nu va mai exista o perioada de tranzitie, asa cum este prevazut in Acordul de retragere, si va duce la grave perturbari pentru cetateni si intreprinderi.

Cauta ceva pentru masina pe OLX, cand a vazut un anunt care i-a luat pur si simplu privirea. Andrei vrea doar 500 de lei pe asa ceva. E ireal!

Nici nu a anuntat bine Registrul Auto Roman ca masinile din Marea Britanie nu bat cu legislatia romaneasca, de vina fiind farurile, ca romanul, ingenios cum dintotdeauna a fost, a si gasit leac de cojocul.

Subiectele zilei: Absurditatea perfecta/ Viorica Dancila se joaca de-a mutatul ambasadei; Sabotata de incompetenta propriului guvern, Marea Britanie se indreapta spre haos.

Cristian Tudor Popescu a explicat la Digi24 de ce aceasta declaratie este lipsita de logica, in conditiile in care este asteptat raportul Ministerului de Externe, care ar putea duce si la ideea neschimbarii locului ambasadei. De ce s-a mai facut acest raport, aceasta cercetare tehnica, de vreme ce premierul Dancila oricum vrea sa mute ambasada? Absurditatea perfecta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )