Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul. continuă pe România Liberă

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent.

Un Brexit ar putea duce la destramarea Regatului Unit al Marii Britanii

Un eventual Brexit ar insemna pentru Marea Britanie nu doar un divort de Uniunea Europeana, ci si o posibila destramare a tarii, sustin analistiiconsultati de euronews.

Vedete contra Brexit: Prezentatorii Top Gear sustin ramanerea Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene (VIDEO)

In apropierea referendumului din Marea Britanie, tot mai multe celebritati si oameni politici iau atitudine pentru evitarea brexitului. Si vedetele emisiunii auto Top Gear, britanicii Jeremy Clarkson and.

Brexit. Miturile care au dominat campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE

Campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE derulata inainte de referendumul de joi a fost dominata de numeroase mituri, relateaza AFP si The Guardian, care prezinta o parte din ele.

BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

Marea Britanie inca face parte din Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, G7 si NATO, dar sunt multe intrebari legate de influenta sa diplomatica, in contextul iesirii din Uniunea Europeana, arata publicatia The Guardian.

Brexit. Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii

Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa din Uniune cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii si a-i permite blocului european sa se concentreze pe viitorul sau, relateaza AFP.

Schulz: Avocatii UE incearca sa vada daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat vineri ca avocatii UE depun eforturi considerabile pentru a determina daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru a permite iesirea rapida a Marii Britanii din blocul comunitar, dupa ce britanicii au votat in favoarea taberei pro-Brexit, scrie The Guardian.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

BREXIT. Ziarele britanice au avut editie speciala la 5 dimineata. Cum au anuntat iesirea Marii Britanii din UE

Ziarele britanice au tiparit editii speciale, vineri dimineata, la ora 05. 00, cu rezultatele partiale ale referendumului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Tabloidul The Sun: See EU later joc de cuvinte - ne vedem .

BREXIT. Cine a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presa internationala a publicat un grafic care arata distributia pe varste a britanicilor care au votat la referendumul in urma caruia s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )