Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Statele Unite, avertisment pentru Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Statele Unite, avertisment pentru Uniunea Europeana

Secretarul de stat american John Kerry a avertizat luni Uniunea Europeana cu privire la pericolul unei abordari pline de razbunare in urma deciziei Marii Britanii de a parasi blocul. continuă pe Antena3

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

BREXIT. Cum este lovita Real Madrid de decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are impact si asupra fotbalului, iar Real Madrid are deja o problema, pentru ca galezul Gareth Bale a devenit jucator extracomunitar si clubul madrilen ar.

Statele Unite avertizeaza Marea Britanie ca va sta la rand pentru un acord comercial, pe primul loc fiind UE

Presedintele SUA, Barack Obama, mentine avertismentul ca Marea Britanie va ajunge la capatul randului in efortul de a semna un acord comercial cu Statele Unite, pentru ca Washingtonul va prefera Parteneriatul cu Uniunea Europeana.

BREXIT. Rasturnare de situatie! Londra ar putea sa nu declanseze niciodata iesirea din Uniunea Europeana

Regatul Unit ar putea sa nu declanseze niciodata iesirea sa din Uniunea Europeana, in pofida victoriei Brexit la referendumul de joia trecuta, a estimat duminica un diplomat european, citat de.

BREXIT. Cum va fi lovita economia Romaniei dupa ce britanicii au ales sa iasa din Uniunea Europeana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE), in urma votului dat de britanici pro-Brexit in referendumul de joi, va avea efecte si asupra economiei romanesti, chiar daca acestea nu vor fi unele devastatoare. Pe termen scurt, leul va avea de suferit, pierzind teren in raport cu principalele valute, insa pe termen lung, in functie de cum se va realiza efectiv iesirea din UE, pot aparea si alte efecte, mult mai semnificative.

Brexit. Zece modalitati de oficializare a divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana

Impasul dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) legat de ceea ce urmeaza dupa referendumul din 23 iunie, cand britanicii au votat pentru iesirea din blocul comunitar, lasa deschise o serie de posibile scenarii, cateva dintre ele fiind prezentate luni de agentia de presa Reuters, relateaza Agerpres in pagina electronica.

BREXIT. REZULTATE FINALE. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor marilor canale de televiziune ale tarii, la finalul unui referendum istoric care a facut deja sa se simta primele sale efecte asupra pietelor asiatice.

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

FMI cere o tranzitie blanda catre o noua relatie Uniunea Europeana-Marea Britanie, in urma votului pro-Brexit

Fondul Monetar International FMI) cere autoritatilor de la Londra o tranzitie blanda catre o noua relatie Uniunea Europeana-Marea Britanie, a declarat vineri sefa institutiei internationale, Christine Lagarde.

BREXIT. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce urmeaza

Chemati la urne, britanicii au decis ca nu este cale sa isi rezolve diferendele cu Uniunea Europeana decat printr-un divort. 72% dintre cetateni s-au prezentat la vot, un vot care a aruncat nu doar Ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )