Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brico Depot aniverseaza un an de succes pe piata de bricolaj din Romania cu deschiderea a sase noi depozite

Adevărul Adevărul,
Brico Depot aniverseaza un an de succes pe piata de bricolaj din Romania cu deschiderea a sase noi depozite

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pietei de bricolaj din Europa, aniverseaza un an de prezenta pe piata din Romania; un an incununat de realizari veritabile, o viziune si know how implementate cu succes la nivel local si 14 depozite transformate in timp record. continuă pe Adevărul

Brico Depot deschide sase noi depozite dupa un an de succes pe piata de bricolaj

Brico Depot aniverseaza un an de prezenta pe piata din Romania; un an marcat de, o noua viziune si know how implementate cu succes la nivel local si 14 depozite transformate in timp record. Modelul de business Brico Depot are la baza patru concepte esentiale prin care isi exprima unicitatea pe piata de bricolaj: volume si autoservire, preturi mici in fiecare zi, comert subliniat de produse Arivaj , unitati de tip depozit . Traseul in depozite este organizat in jurul a trei poli importanti: materiale de constructii si renovare, amenajari interioare si unelte necesare pentru realizarea lucrarilor.

Primele brute subscrise au scazut cu 0,34% anul trecut

Primele brute subscrise PBS) pe piata asigurarilor din tara noastra au s-au cifrat, anul trecut, la 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013 8,12 miliarde lei), a anuntat astazi Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), intr-un comunicat trimis redactiei.

Ce se intampla in manastirile din Romania. Experimentul scoate la iveala practici INTERZISE

Un experimet inedit arata ca in manastirile din Romania minorele se pot calugari, chiar daca acest lucru este interzis. Colegii de la Antena 1 au aflat ce se intampla cand o fata, o adolescenta fugita de.

Prosport: Directorul-patron de F1, Cojocar: La Caterham, totul a fost facut pentru Forza Rossa. Sunt 50 de milioane - trimisi din Romania intr-un cont elvetian. Kolles mi-a zis ca Ponta, Bazac, Banicioiu si altii sunt implicati

Luni de zile, personajele din investigatia Forza Rossa au negat orice legatura intre echipa lui Bazac si evenimentele de la Caterham. Totul a fost facut de la inceput pentru Forza Rossa, pentru Romania, insa a aparut problema asta cu Fernandes. Ponta e bagat, Bazac e bagat, Banicioiu, foarte multi in spate. E si Ghita. Colin m-a luat in Austria in noiembrie si mi-a spus lucrurile astea. Mi-a zis asa: 'Sunt 50 de milioane de euro virati intr-un cont bancar din Elvetia, banii nu pot fi accesati de mine fara semnatura ta sau de tine fara semnatura mea. Banii sunt trimisi de persoane din Romania', dezvaluie Prosport. ro.

Jumatate dintre copiii din Romania, hartuiti la scoala

Aproape jumatate dintre copiii din Romania au fost, la un moment dat, hartuiti la scoala. Cifrele alarmante arata ca doua treimi dintre acestia nici nu au spus vreodata acasa prin ce trec in unitatile de.

Un britanic s-a internat intr-un spital din Romania si a avut parte de socul vietii. Este un film de groaza. Daca nu as fi plecat de acolo, as fi fost intr-un sicriu acum

Internarea intr-un spital din Romania este comparata cu un film de groaza de un tanar britanic care a avut ghinionul sa se imbolnaveasca pe o nava din largul litoralului romanesc. Barbatul suferea de.

Meciul Real Madrid - Schalke il va avea observator pe presedintele CCA din Romania

Meciul retur dintre Real Madrid - Schalke 04, din optimile Ligii Campionilor, va fi urmarit de la tribuna oficiala de catre grecul Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania. Acesta a fost desemnat observator UEFA la acest meci.

Sefa DNA: Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune

Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, joi seara, cu ocazia primirii Premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor si ca nu crede ca isi permite vreun politician din Romania sa o sune, relateaza Mediafax.

Cele mai rare nume de baieti din Romania. Semnificatia lor

Cele mai rare nume de baieti din Romania sunt din ce in ce mai cautate de viitorii parinti care doresc in mod evident ca fiul lor sa aiba un nume greu de intalnit. Mai mult decat atat, majoritatea parintilor isi.

Venitul portofoliului din Romania al AFI Europe a depasit 37 milioane de euro, in 2014

AFI Europe a inregistrat in anul 2014 o crestere cu 20% a venitului operational net asimilat portofoliului din Romania, de peste 37 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate de companie astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )