Libnet.ro
UNICEF

23:00

Jumatate dintre copiii din Romania, hartuiti la scoala

Antena3 Antena3,
Jumatate dintre copiii din Romania, hartuiti la scoala

Aproape jumatate dintre copiii din Romania au fost, la un moment dat, hartuiti la scoala. Cifrele alarmante arata ca doua treimi dintre acestia nici nu au spus vreodata acasa prin ce trec in unitatile de. continuă pe Antena3

Peste un sfert dintre companiile din Romania vor face angajari in trimestrul al doilea (studiu)

Peste un sfert dintre angajatorii din Romania anunta planuri de crestere a numarului de angajati in trimestrul al doilea, in special in industria prelucratoare, si doar 6% au in vedere o scadere de personal, mai ales in sectorul energetic, arata un studiu realizat de Manpower, citat de Mediafax. Peste doua treimi 67%) dintre companii nu prevad schimbari. Astfel, rezulta o previziune neta de angajare de +11%, cea mai puternica din trimestrul patru din 2012 pana in prezent. Previziunea neta de angajare reprezinta diferenta dintre procentul de angajatori care anticipeaza o crestere a volumului total de angajari si procentul de angajatori care prevad o scadere a angajarilor, in trimestrul urmator.

Meciul Real Madrid - Schalke il va avea observator pe presedintele CCA din Romania

Meciul retur dintre Real Madrid - Schalke 04, din optimile Ligii Campionilor, va fi urmarit de la tribuna oficiala de catre grecul Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania. Acesta a fost desemnat observator UEFA la acest meci.

Un britanic s-a internat intr-un spital din Romania si a avut parte de socul vietii. Este un film de groaza. Daca nu as fi plecat de acolo, as fi fost intr-un sicriu acum

Internarea intr-un spital din Romania este comparata cu un film de groaza de un tanar britanic care a avut ghinionul sa se imbolnaveasca pe o nava din largul litoralului romanesc. Barbatul suferea de.

VIDEO: Varsta rocilor din Romania, determinata cu ajutorul unui echipament de un milion de euro

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Ce varsta au, de fapt, rocile magmatice si metamorfice din Romania

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de.

Venitul portofoliului din Romania al AFI Europe a depasit 37 milioane de euro, in 2014

AFI Europe a inregistrat in anul 2014 o crestere cu 20% a venitului operational net asimilat portofoliului din Romania, de peste 37 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate de companie astazi.

Comandamentele NATO din Romania incep sa prinda contur

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona la Bucuresti, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania a propus ca actualul sistem de alegere a primarului din primul tur sa ramana in vigoare

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) a propus ca actualul sistem de alegere a primarului din primul tur sa ramana in vigoare, a declarat luni presedintele executiv al AMR, Ilie Gavril Bolojan, citat de Agerpres. Pe de alta parte, Bolojan afirma ca alegerea presedintelui CJ din randul consilierilor va slabi autoritatea acestuia.

Ministrul germande externe a ajuns la Sibiu cu o intarziere de o ora si jumatate. Klaus Iohannis: Germanii din Romania au fost mereu loiali statului roman

Ministrul de externe al Germaniei a ajuns la Sibiu cu aproape o ora si jumatate intarziere, acesta venind cu un elicopter al Ministerului de Interne. impreuna cu Klaus Iohannis, dar si cu ministrul de externe Bogdan Aurescu oficialul german a participat la Muzeul National Brukenthal la vernisajul expozitiei Trecut si prezent al minoritatii germane in Romania.

SKV Echipa care a trasat harta turismului montan din Romania

A activat cu succes timp de 65 de ani, ajungand, in 1925, la peste sase mii de membri. A avut filiale in Sibiu, Brasov, Fagaras, Bistrita, Reghin, Sighisoara, Medias, Sebes, Orastie, Cluj, Petrosani, Bucuresti, Timisoara si Cernauti. De numele ei se leaga, printe altele, amenajarea a 700 de kilometri de trasee montane in Carpati, 60 de cabane, trei statii meteorologice, primele grupe de salvamontisti, prima scoala de ghizi montani si un Muzeu al Carpatilor. Apoi a venit comunismul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )