Libnet.ro
UNICEF

16:45

Brigitte Pastrama, declaratii dureroase dupa ce a pierdut sarcina: A fost foarte greu

Playtech Playtech,
Brigitte Pastrama, declaratii dureroase dupa ce a pierdut sarcina: A fost foarte greu

Brigitte Pastrama a facut cateva declaratii dureroase, vorbind deschis despre sarcina pe care a pierdut-o. Vara acestui an pare sa fi adus cateva incercari pentru bruneta si noul sau sot. A fost vorba si despre un viitor bebelus pe care ambii parinti si-l doreau foarte mult. Brigitte Pastrama, declaratii dureroase despre sarcina pierduta Brigitte si . continuă pe Playtech

Brigitte Pastrama, PRIMELE DECLARATII dupa ce a pierdut sarcina: Ce a patit dupa inseminarea artificiala

Brigitte si Florin Pastrama si-au dorit sa devina parinti cat mai repede, asa ca bruneta a apelat la tratamente care sa o ajute sa devina din nou mama. Din pacate, vedeta a pierdut copilul. La cateva.

Brigitte Pastrama face angajari. Cauta tineri harnici. Iata ce conditii le ofera

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a spus mereu ca este o femeie independenta, muncitoare si puternica. Cea mai noua veste legata de aceasta a reusit sa surprinda. in momentul de fata, Brigitte Pastrama face angajari si pare sa aiba un program foarte incarcat. Brigitte Pastrama face angajari! Noua doamna Pastrama nu pare sa aiba .

Bunicul Luizei, primele declaratii dupa ce a fost externat: Dupa ce Gheorghe Dinca a fost arestat, oasele au fost plantate in padure

Bunicul Luizei Melencu a facut primele declaratii publice dupa ce a fost externat din spital. Luptam si am luptat tot timpul sa ni se spuna adevarul si noua si opiniei publice. Va multumim ca.

Mircea Solcanu, total transformat dupa ce a fost operat pe creier. Cum arata acum si cu ce se ocupa

Fostul prezentator TV si coleg de emisiune cu Cabral e aproape de nerecunoscut, in prezent. Asta deoarece Mircea Solcanu e total transformat, dupa ce a fost operat pe creier. Interventia suferita a avut un impact urias asupra vietii sale. Si pentru ca nu si-a mai gasit un loc in televiziune, s-a retras la Constanta, orasul .

Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Detalii despre ziua care a readus speranta si libertate romanilor ies abia acum la iveala. Toata lumea stie ca Elena si Nicolae au fost asasinati, dupa un proces. Dar ce s-a intamplat cu ei imediat dupa ce au fost arestati? Acum s-a aflt cine i-a mai avut in custodie. Unde au fost dusi sotii Ceausescu, .

Ce se intampla cu certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, dupa ce a fost emis de INML

Cazul de la Caracal se complica tot mai mult. Autoritatile par depasite de situatie si fiecare miscare pe care o fac pare sa fie doar o alta incercare nereusita de a mai deslusi putin din misterul care invaluie cazul. Dupa ce INML a emis certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, procurorii nu au mers inca .

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend .

Accident cumplit in Buzau. O fetita de 6 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina langa trecerea de pietoni

O fetita in varsta de 6 ani din localitatea buzoiana Focsanei a decedat duminica seara dupa ce a fost lovita de un autoturism, in zona unui marcaj pietonal. Potrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )