Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte Pastrama, PRIMELE DECLARATII dupa ce a pierdut sarcina: Ce a patit dupa inseminarea artificiala

B1 B1,
 Brigitte Pastrama, PRIMELE DECLARATII dupa ce a pierdut sarcina: Ce a patit dupa inseminarea artificiala

Brigitte si Florin Pastrama si-au dorit sa devina parinti cat mai repede, asa ca bruneta a apelat la tratamente care sa o ajute sa devina din nou mama. Din pacate, vedeta a pierdut copilul. La cateva. continuă pe B1

Bunicul Luizei, primele declaratii dupa ce a fost externat: Dupa ce Gheorghe Dinca a fost arestat, oasele au fost plantate in padure

Bunicul Luizei Melencu a facut primele declaratii publice dupa ce a fost externat din spital. Luptam si am luptat tot timpul sa ni se spuna adevarul si noua si opiniei publice. Va multumim ca.

Brigitte Pastrama, declaratii dureroase dupa ce a pierdut sarcina: A fost foarte greu

Brigitte Pastrama a facut cateva declaratii dureroase, vorbind deschis despre sarcina pe care a pierdut-o. Vara acestui an pare sa fi adus cateva incercari pentru bruneta si noul sau sot. A fost vorba si despre un viitor bebelus pe care ambii parinti si-l doreau foarte mult. Brigitte Pastrama, declaratii dureroase despre sarcina pierduta Brigitte si .

Brigitte Pastrama face angajari. Cauta tineri harnici. Iata ce conditii le ofera

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a spus mereu ca este o femeie independenta, muncitoare si puternica. Cea mai noua veste legata de aceasta a reusit sa surprinda. in momentul de fata, Brigitte Pastrama face angajari si pare sa aiba un program foarte incarcat. Brigitte Pastrama face angajari! Noua doamna Pastrama nu pare sa aiba .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )