Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte si Pastrama s-au casatorit civil. Primele imagini de la eveniment si declaratiile celor doi

Adevărul Adevărul,
Brigitte si Pastrama s-au casatorit civil. Primele imagini de la eveniment si declaratiile celor doi

Brigitte Nastase 41 de ani) si Florin Pastrama 40 de ani), care s-au cunoscut si s-au logodit in cadrul reality show-ului Ferma, s-au casatorit civil pe 27 mai. Au aparut si primele imagini de la eveniment. continuă pe Adevărul

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

Primele imagini cu baietelul Melaniei Medeleanu: Dupa multe incercari esuate, aproape ca nu mai indrazneam sa cred. Eram pregatita de adoptie

Fosta prezentatoare de televiziune Melania Medeleanu, care a nascut la inceputul anului, a facut publice primele imagini cu baietelul sau si a vorbit despre rolul de mama.

Gravida in 7 luni, Alessandra Stoicescu a decis sa arate tot: PRIMELE IMAGINI cu burtica... generoasa (FOTO)

Rar dezvaluie Sandra Stoicescu imagini din viata ei privata. Discreta de fel, vedeta de la Antena 3, insarcinata in 7 luni, nu doar ca a impartasit cu apropiatii si fanii ei fotografii cu burtica de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )