Libnet.ro
UNICEF

15:01

Brigitte Sfat a intentat divortul de Ilie Nastase. Documentul a fost facut public

Antena3 Antena3,
Brigitte Sfat a intentat divortul de Ilie Nastase. Documentul a fost facut public

Brigitte Sfat a intentat divortul de Ilie Nastase. Antena 3 are documentul pe care Brigitte l-a depus la Judecatoria Sectorului 1. Nu a vrut sa mearga la notar si a ales calea judecatii, semn ca ar putea fi. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, prins cu amanta. Cand a vazut cu ce era imbracata fata, Brigitte Sfat a inlemnit

Brigitte Sfat nu a reusit inca sa divorteze de Ilie Nastase, dar a avut parte de o surpriza. Eu am bagat divortul pe 7 februarie. Nu mai stau din martie la adresa de pe buletin, unde este casa lui Ilie. Dar.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, bataie in plina strada (VIDEO)

Scene incredibile in plina strada in Bucuresti! Ilie Nastase si Brigitte Sfat au fost filmati in timp ce se cearta si recurg la violenta fizica pe strada. Totul s-a intamplat dupa ce Brigitte l-ar.

Ilie Nastase si sotia sa, surprinsi batandu-se in plina strada - VIDEO

Imagini incredibile surprinse in Capitala. Ilie Nastase si sotia sa Brigitte Sfat se bat in plina strada. Cei doi se afla in plin proces de divort. in imagini se vede cum fostul tenismen si sotia sa se.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa ce Brigitte l-a prins cu amanta

Dupa ce a fost prins cu presupusa amanta si a avut parte de un mega-scandal in plina strada, fostul numar unu mondial a reactionat intr-un mod vehement. Citeste si: Ilie Nastase, prins cu amanta. Cand a.

Scandal in plina strada! Brigitte si Ilie Nastase au facut circ in vazul tuturor!

Incurcate sunt caile Domnului, spune o vorba veche din popor. Noi nu prea suntem de acord cu ea. Caci mai degraba am spune ca incurcate sunt caile dragostei, mai ales cand vine vorba de Brigitte si Ilie.

Ilie Nastase, in pragul divortului: Cu cine isi inseala sotia si cum a fost prins in flagrant de aceasta

La 71 de ani, fostul lider ATP e aproape de a pune capat unei alte relatii. Nasty a fost casatorit de patru ori, prima data in 1972.

Ilie Nastase, in pragul divortului: Cu cine isi insala sotia si cum a fost prins in flagrant de aceasta

La 71 de ani, fostul lider ATP e aproape de a pune capat unei alte relatii. Nasty a fost casatorit de patru ori, prima data in 1972.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )