Libnet.ro
UNICEF

11:45

Brinzan ii cere lui Nicolau sa spuna exact cine sunt amantele, sotiile si ...

România Liberă România Liberă,
Brinzan ii cere lui Nicolau sa spuna exact cine sunt amantele, sotiile si ...

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat pentru MEDIAFAX ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care s-a referit in timpul audierilor din Comisiile parlamentare de cultura. Eu intentionez ca maine sa solicit public, printr-o scrisoare adresata catre presedintele-director general al TVR si catre Consiliul de Administratie al TVR, ca domnul Nicolau, colegul nostru, sa dea in . continuă pe România Liberă

Brinzan ii cere lui Nicolau sa spuna exact cine sunt amantele, sotiile si puturosii din TVR

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care s-a referit in timpul audierilor din Comisiile parlamentare de cultura.

Brinzan: Nicolau sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din TVR

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )