Libnet.ro
UNICEF

05:45

Brinzan: Nicolau sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din TVR

Antena3 Antena3,
Brinzan: Nicolau sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din TVR

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care. continuă pe Antena3

Brinzan ii cere lui Nicolau sa spuna exact cine sunt amantele, sotiile si ...

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat pentru MEDIAFAX ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care s-a referit in timpul audierilor din Comisiile parlamentare de cultura. Eu intentionez ca maine sa solicit public, printr-o scrisoare adresata catre presedintele-director general al TVR si catre Consiliul de Administratie al TVR, ca domnul Nicolau, colegul nostru, sa dea in .

Brinzan ii cere lui Nicolau sa spuna exact cine sunt amantele, sotiile si puturosii din TVR

Claudiu Brinzan, membru in CA al TVR, a declarat ca va solicita public ca Valentin Nicolau, la randul sau membru in CA, sa spuna cine sunt amantele, sotiile si puturosii din televiziunea publica, la care s-a referit in timpul audierilor din Comisiile parlamentare de cultura.

Nicolau: TVR da afara 1.000 de angajati pe criterii nestiute de nimeni. Nu vor pleca amantele, sotiile, puturosii

Valentin Nicolau, membru in CA al TVR, a sustinut, miercuri, la audierile din Comisiile parlamentare de cultura, ca din TVR vor fi date afara 1. 000 de persoane pe criterii nestiute de nimeni, informeaza Mediafax.

Nicolau: TVR da afara 1000 de angajati, dar nu vor pleca amantele, sotiile, cei mai rai ...

Valentin Nicolau, membru in CA al TVR, a sustinut, miercuri, la audierile din Comisiile parlamentare de cultura, ca din TVR vor fi date afara 1000 de persoane pe criterii nestiute de nimeni, el apreciind ca din institutie nu vor pleca, insa, amantele, sotiile, cei rai, puturosi, cei care au pile, potrivit Mediafax. Se vor da afara 1000 de angajati pe criterii nestiute de nimeni, cu 2-3 saptamani inainte de alegeri. Nu vor pleca cei mai rai, puturosi, cei care nu au pile, nu vor pleca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )