Libnet.ro
UNICEF

19:15

Britanicii vor putea calatori in UE fara vize, dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Britanicii vor putea calatori in UE fara vize, dupa Brexit

Britanicii care vor efectua scurte sejururi in Uniunea Europeana dupa Brexit nu vor avea nevoie de viza de calatorie, inclusiv in cazul absentei unui acord, potrivit unui compromis incheiat miercuri intre Parlamentul European si Consiliul UE, scrie AFP. continuă pe Hotnews

DUPA BREXIT: Comisia LIBE a adoptat raportul privind dreptul britanicilor de a calatori fara vize in UE

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European LIBE) a sustinut miercuri acordarea pentru cetatenii britanici a dreptului de a calatori fara vize in Uniunea Europeana dupa Brexit, dupa mai multe saptamani de controverse legate de Gibraltar .

Comisia LIBE a aprobat raportul privind dreptul britanicilor de a calatori fara viza in Uniunea Europeana

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European LIBE) a sustinut miercuri acordarea pentru cetatenii britanici a dreptului de a calatori fara vize in Uniunea Europeana.

Dupa Brexit, cetatenii europeni ar putea putea calatori in Marea Britanie FARA vize

Britanicii care vor efectua scurte sejururi in SpatiulSchengen dupa Brexit nu vor avea nevoie de viza de calatorie, chiar si in scenariul iesiriiMarii Britanii din Uniunea Europeana fara un.

Soc pentru mii de romani! Nu vor mai primi acesti bani dupa ce se vor pensiona

Vesti proaste pentru mii de romani! Nu veti mai primi acesti bani dupa pensionare. Parlamentul a respins definitiv Proiectul de lege privind Codul administrativ al Romaniei, declarandu-l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )