Libnet.ro
UNICEF

22:45

Soc pentru mii de romani! Nu vor mai primi acesti bani dupa ce se vor pensiona

Antena3 Antena3,
Soc pentru mii de romani! Nu vor mai primi acesti bani dupa ce se vor pensiona

Vesti proaste pentru mii de romani! Nu veti mai primi acesti bani dupa pensionare. Parlamentul a respins definitiv Proiectul de lege privind Codul administrativ al Romaniei, declarandu-l. continuă pe Antena3

Daea: Platile pentru fermieri nu vor mai fi plafonate. Este un succes formidabil pentru tara noastra

Vesti bune pentru fermierii romani! Astazi, 02 aprilie 2019, Romania si-a impus punctul de vedere in cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European cu ocazia votului privind viitoarea Politica Agricola Comuna a Uniunii Europene, a informat marti Ministerul Agriculturii.

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana.

Elevii romani vor petrece in scoala cei mai multi ani din toata Europa. Cat dureaza invatamantul obligatoriu in Franta, Germania sau Marea Britanie

Romania va avea cea mai lunga perioada din Europa petrecuta de elevi in scoala, de 16 ani, in 2030, de la grupa mica de la gradinita pana la clasa a XII-a, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Legii educatiei nationale 1/2011. Marirea timpului petrecut obligatoriu in scoala va avea loc progresiv dupa cum urmeaza: pana cel tarziu in 2020 clasele a XI-a si a XII-a si grupa mare devin obligatorii, pana in 2023 se adauga la obligativitate si grupa mijlocie de la gradinita, iar pana in 2030 va deveni obligatorie si grupa mica.

Junior Centenar: Toti copiii romani vor avea un cont individual de economii! Vezi proiectul de lege adoptat de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 104/2018 care vizeaza implementarea programului guvernamental gROwth - Contul individual de.

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie nu va mai primi o scurta amanare a Brexit dupa 12 aprilie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat ca Marea Britanie nu va mai obtine o scurta amanare a Brexit daca Parlamentul Regatului Unit nu va aproba acordul de iesire din UE la data de 12 aprilie, cel tarziu.

HOROSCOP SCORPION, cu Minerva pentru toata primavara. Sunteti mai romantici, dar si mai critici fata de partenerii de viata

HOROSCOP SCORPION in aceasta primavara vei dori in special sa te cufunzi in viata casnica si de familie. Esti mai receptiv, mai bland la nivel romantic, tinzi sa fii sentimental si nostalgic. Loialitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )