Libnet.ro
UNICEF

14:45

Britanicul care a castigat cel mai bine platit job din lume a venit sa viziteze Romania. Alba Iulia este unica, este originala, este incarcata de istorie si ar trebui ca toata lumea sa vina aici

B1 B1,
Britanicul care a castigat cel mai bine platit job din lume a venit sa viziteze Romania. Alba Iulia este unica, este originala, este incarcata de istorie si ar trebui ca toata lumea sa vina aici

Cel mai norocos om din lume a venit sa viziteze Romania. Este vorba despre britanicul Ben Southall, cel care a obtinut cel mai bine platit job, care presupune promovarea in toata lumea a ueni insule din. continuă pe B1

Ford Mustang este cea mai bine vanduta masina sport din lume

Am vorbit in dese randuri despre Ford Mustang si despre toate performantele de care se face capabil acest bolid. Desi poate ca nu este un lucru surprinzator pentru multi dintre noi, aflam acum ca Ford Mustang a fost cel mai bine vandut model sportiv pe.

Simona Halep, inainte de inceperea Roland Garros: Ma simt mult mai bine, cred ca pot juca

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la Paris, inainte de inceperea turneului de la Roland Garros, ca se simte mai bine dupa accidentarea la glezna suferita in finala de la Roma si crede ca va putea juca in cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova care detine cateva superlative importante, scrie one. ro. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca.

5 To Go sau cum un roman care bea cafea la ibric este pe cale sa creeze cel mai mare lant de cafenele din tara

Radu Savopol, de profesie designer de interior, a inceput sa vanda mai multe tipuri de cafea cu pret fix, un business pentru care spune ca nu exista concurenta. Acum, antreprenorul care se declara bautor de cafea la ibric, detine cel mai mare lant de.

Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, desfiintat de Johan Cruyff: A distrus Ajax-ul lui Rinus Michels

Cel mai mare jucator olandez din toate timpurile, fostul antrenor legendar al Barcelonei, JohanCruyff, il desfiinteaza pe Stefan Kovacs, considerat la randu-i, cel mai titrat antrenor roman di.

Rusia anunta ca relatiile sale cu NATO sunt la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Moscova avertizeaza NATO sa-si schimbe politica pana nu este prea tarziu

Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat, vineri, ca relatiile Rusiei cu NATO sunt acum la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece, informeaza agentia oficiala TASS.

Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet NBA), depasindu-l pe legendarul Michael Jordan, informeaza AFP.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Benone Sinulescu, la festivalul care-i poarta numele: Cel mai frumos cadou la 80 de ani este ca mi-au iesit bine analizele!

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai apreciati si mai activi interpreti de muzica populara, a implinit 80 de ani pe 24 mai 2017. in orasul sau natal, Buzau, se organizeaza zilele acestea Festivalul Concurs de Muzica Populara Benone Sinulescu 27-28 mai).

Minodora, in vizita la spital la Denisa Manelista. S-a bucurat ca m-a vazut, parca e mai bine, zambea (FOTO)

Starea de sanatate a Denisei Manelista este in continuare foarte grava, dar familia si prietenii artistei sunt convinsi ca aceasta se va face bine in curand, mai ales avand in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3511 seconds )