Libnet.ro
UNICEF

22:00

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Antena3 Antena3,
Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova care detine cateva superlative importante, scrie one. ro. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca. continuă pe Antena3

Locul din Romania in care mortii sunt ingropati in gradini si livezi! La noi nu exista cimitir!

Ceru Bacainti este comuna cu cea mai mica populatie din Alba si, probabil, din Romania. 269 locuitori sunt inregistrati oficial in documentele statistice. Din acest motiv, un primar este ales.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai curate orase din Romania, intr-un clasament intocmit de platforma de imobiliare storia. ro. Bucurestiul se afla abia pe locul 23 in topul celor mai curate orase, in timp ce Resita, Calarasi si Braila sunt orasele cu cel mai scazut nivel de curatenie, arata acelasi clasament.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Sondaj IPP: 85% dintre romani cred ca Parlamentul este institutia publica unde conflictul de interese este cel mai raspandit si tot cam atatia nu ar vota un primar cercetat pentru conflict de interese

Trei sferturi dintre romani considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita din cauza coruptiei, iar 85% dintre romani considera ca institutia publica unde fenomenul este cel mai raspandit este Parlamentul, arata un sondaj privindPerceptiile si atitudinile populatiei privind conflictul de interese, lansat de Agentia Nationala de Integritate ANI) si Institutul de Politici Publice. Totodata, sondajul arata ca 86% dintre persoanele chestionate sustin ca nu ar vota pentru un primar cercetat pentru conflict de interese, iar 78% dintre romani considera conflictul de interese, oricum ar fi definit acesta, un act de coruptie. Cu toate acestea, realitatea alegerilor din 2016 contrazicecel putin ideea ca romanii nu ar vota persoane cercetate.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Romania, vazuta prin ochii unui investitor de origine romana stabilit in Londra: Brexitul este cel mai negru scenariu pentru Romania. Mini-boom-ul economic mai dureaza cel mult doi ani

Ion Florescu este presedintele fondului de investitii RC2, cu detineri importante in randul unor companii importante la nivel local, dar si cu exituri cu ecou, asa cum au fost cele din cadrul Albalact - cel mai mare producator si procesator de lapte.

Romania in prima linie a unui razboi cu arme nucleare. Cel mai important general rus sustine ca NATO ameninta cu un atac si ca Rusia va riposta

Generalul Valeri Gherasimov, oficialul rus cu cel mai inalt grad militar, vine cu declaratii socante. Acesta sustine ca Rusia este amenintata cu un atac de catre fortele NATO si ca la aceste actiuni nu.

Peste 11 la suta din compania Oil Terminal, care opereaza cel mai terminal petrolier din Romania, e detinuta de un necunoscut de 94 de ani

Un necunoscut de 94 de ani, pe nume Sebastian Valentin Dumitrescu, a ajuns sa detina peste 11 la suta din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara, scrie Hotnews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )