Libnet.ro
UNICEF

10:45

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare greva din istoria unei companii aeriene

Compania aeriana britanica British Airways ar putea sa se confrunte saptamana viitoare cu o greva a .

Aproape 1.600 de zboruri si 290.000 de pasageri ar putea fi afectati de cea mai mare greva din istoria British Airways. Septembrie, o luna incerta pentru cursele din Europa

Sute de curse British Airways sunt in pericol sa fie anulate, luni si marti, in cazul in care pilotii si conducerea nu ajung la un acord in ceea ce priveste salariile, potrivit digi24. ro. Daca devine.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

FOST-AI LELE CAT AI FOST! Din CEA MAI SEXY FEMEIE din Romania, NICOLETA LUCIU a ajuns... LA CRATITA! (FOTO)

Nicoleta Luciu era vazuta, la inceputul anilor 2000, drept cea mai sexy vedeta din Romania.

ATENTIONARE MAE: British Airways anuleaza aproape toate zborurile! Greva va afecta si zborurile Londra - Bucuresti (cu retur)

Compania aeriana British Airways a anuntat ca pilotii sai au inceput o greva de doua zile, motiv pentru care a fost nevoita sa-si anuleze aproape toate zborurile. in acest context, Ministerul Afacerilor.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Pilotii British Airways au inceput astazi o greva de doua zile

Pilotii British Airways BA) au inceput luni o greva de doua zile, ceea ce a dus la anularea majoritatii zborurilor companiei aeriene britanice si a afectat semnificativ planurile a mii de calatori, intr-o actiune industriala fara precedent din cauza disputelor salariale, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )