Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

România Liberă România Liberă,
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

VREMEA pentru urmatoarele doua saptamani. Temperaturile incep sa scada

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperaturi maxime de pana la 28 de grade Celsius, urmand ca de saptamana viitoare sa intre intr-un pr.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

Cea mai mare gafa a lui Einstein ar putea fi reparata dupa aproape un secol

O stiinta care sustine ca a ajuns la adevarurile ultime si nu mai are nimic de cercetat inceteaza sa mai fie stiinta si devine ideologie. Fizica are de aproape un secol o mare problema. Desi ar trebui sa descrie acelasi Univers, de la scara microcosmosului pana la scara roiurilor de galaxii, fizica corpurilor mari, teoria relativitatii generale, este aparent incompatibila cu fizica corpurilor mici, fizica cuantica. Un singur numar, denumit constanta cosmologica, uneste microcosmosul cu macrocosmosul, scrie Agerpres.

Cea mai mare greva din istoria unei companii aeriene

Compania aeriana britanica British Airways ar putea sa se confrunte saptamana viitoare cu o greva a .

Rezultatele finale ale Bacalaureatului de toamna, afisate. Cea mai mare medie, 9,78

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat din cadrul sesiunii de toamna au fost publicate vineri, 22 de elevi obtinand medii peste 9, anunta Ministerul Educatiei Nationale.

Business report: Gripa la Berlin, Bucurestiul face febra: cel mai mare partener pentru exporturile romanesti se apropie de recesiune tehnica; Bancile nu mai dau credite pentru locuinte. Motivele: scaderea gradului de indatorare si cresterea preturilor

Cea mai mare economie UE este aproape de recesiune exporturile Germaniei in declin. Exporturile Germaniei au scazut cu 1,3% in Trimestrul 2, cel mai mare declin din ultimii sase ani, iar cresterea lor firava pe intreg primul semestru. Ce credit poate obtine o familie cu un venit de 5. 000 lei. Statisticile arata ca peste 30% dintre tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, iau in calcul un credit pentru achizitia unei locuinte iar aceasta in timp ce 13%.

Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania. Italienii sunt cel mai mare investitor privat in sectorul energetic

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au.

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )