Libnet.ro
UNICEF

19:15

British American Tobacco deschide primul magazin glo din Romania. Unde se afla?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
British American Tobacco deschide primul magazin glo din Romania. Unde se afla?

British American Tobacco BAT) a deschis primul magazin glo din Romania si al cincilea din lume in cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti. glo este un produs de incalzire a tutunului destinat fumatorilor adulti, lansat de British American Tobacco. continuă pe Wall-Street Ro

British American Tobacco deschide primul magazin dedicat glo din tara noastra

British American Tobacco BAT) a deschis primul magazin glo din tara noastra si al cincilea din lume in cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

British American Tobacco deschide primul magazin dedicat glo din Romania

British American Tobacco BAT) a deschis primul magazin glo din Romania si al cincilea din lume, in cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti. glo este un produs de incalzire a tutunului destinat fumatorilor adulti, lansat de BAT pe piata din Romania la inceputul lunii decembrie.

Cea mai mare flota de MINI din Romania si Europa de Sud-Est: 135 de masini branduite glo

MINI incheie 2017 pe piata auto romaneasca cu o livrare record, 135 de masini, cu o valuare estimata de 0-100. ro la peste 2,5 milioane euro. Toate aceste masini, 120 de MINI Cooper cu 5 usi, plus 15 MINI Cooper D Countryman, sunt branduite glo, fiind cumparate de British American Tobacco BAT).

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )