Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai mare flota de MINI din Romania si Europa de Sud-Est: 135 de masini branduite glo

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare flota de MINI din Romania si Europa de Sud-Est: 135 de masini branduite glo

MINI incheie 2017 pe piata auto romaneasca cu o livrare record, 135 de masini, cu o valuare estimata de 0-100. ro la peste 2,5 milioane euro. Toate aceste masini, 120 de MINI Cooper cu 5 usi, plus 15 MINI Cooper D Countryman, sunt branduite glo, fiind cumparate de British American Tobacco BAT). continuă pe Hotnews

Business report: S-a deschis primul hypermarket operat de romani. Familia Zanfir din Focsani intra pe terenul multinationalelor; Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asi

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania il aduce pe presedintele clubului de fotbal Chelsea ca director non-executiv. Globalworth, unul dintre. Tiriac ar putea construi cea mai inalta cladire din Romania. Compania Tiriac Imobiliare a.

Cea mai mare finantare europeana nerambursabila obtinuta de autoritatile judetene din Cluj. Pe ce se vor duce banii

Reprezentantii Consiliul Judetean Cluj au semnat luni, 18 decembrie, la Bucuresti, trei contracte de finantare europeana nerambursabila in valoare de circa 80 de milioane de euro.

Senatorii republicanii au cazut de acord asupra reformei fiscale. Fareed Zakaria: Probabil cea mai proasta legislatie din istoria moderna a SUA

Senatorii republicani si-au asigurat suficiente voturi pentru a trece prin Senat cea mai semnificativa reforma fiscala din ultimele decenii, ce include reduceri de taxe de pana la 1,5 trilioane de dolari, ceea ce ar reprezenta prima victorie legislativa semnificativa a Partidului Republican de cand aceasta a preluat puterea.

Sondaj printre firmele germane din Romania: Situatia actuala este buna, dar au crescut ingrijorarile fata de conditiile politico-economice si stabilitatea juridica

Situatia actuala a companiilor germane din Romania este buna si asteptarile pe termen scurt in ce priveste evolutia propriei companii sunt optimiste, dar, comparativ cu sondajul din toamna anului 2016, procentul celor care vad o inrautatire a situatiei conjuncturale pe termen mediu a crescut puternic 2017: 29% mai rau, 2016: 8%), arata rezultatele chestionarului actual, realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana in septembrie 2017. Conditiile-cadru politico-economice sunt considerate de departe cel mai mare risc pentru economie. Peste 69% din companiile care au participat la chestionar sunt nemultumite de acest aspect, ceea ce constituie o inrautatire semnificativa fata de chestionarul din toamna anului trecut.

Am fost si sotie, si amanta Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrite din Romania!

Cea mai frumoasa actrita din Romania anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune, marturisind ca si-a iubit ambii soti, dar, ca a fost si in postura de amanta, scrie Click. Cezara.

Kaufland Romania anunta cresterea venitului minim brut in companie

Dupa anuntarea preluarii, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, a tuturor contributiilor aferente angajatorului, Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania, anunta decizia de a creste.

Cercetatorii au descoperit fosile cu o vechime de 3,5 miliarde de ani. Acestea ar fi cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant

Cercetatorii sustin ca au descoperit cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant si a durat mai mult de 10 ani de munca asidua pentru a detecta fosilele cu o vechime de 3,5 milioane de ani, potrivitAFP.

Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Care este cea mai puternica rugaciune? Cunoscutul preot Iustin Parvu sustine ca aceasta este cea facuta de mame pentru copiii lor. Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica,.

CM, Handbal (f): Suedeza Nathalie Hagman (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta la competitia din Germania

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucuresti, a fost aleasa, duminica, cea mai buna extrema dreapta in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucatoare din Norvegia, Franta si Olanda.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )