Libnet.ro
UNICEF

18:45

British Steel, unul dintre cei doi mari producatori de otel din Marea Britanie, intra in faliment

Hotnews Hotnews,
 British Steel, unul dintre cei doi mari producatori de otel din Marea Britanie, intra in faliment

British Steel Ltd. , unul dintre cei doi producatori de otel din Marea Britanie, a intrat in faliment, punand in pericol 5. 000 de locuri de munca, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Ramona Manescu a trecut in declaratia de avere masinile si proprietatile detinute, dar a uitat sa mentioneze automobilul Porsche Cayenne si vila din Bruxelles, oras in care domiciliaza unul dintre cei mai longevivi europarlamentari ai Romaniei, cu trei.

ARGENTINA TATARU, DIRECTOR EXPLOATARE ROMGAZ: Romgaz isi propune dublarea productiei din zacamantul Caragele

Romgaz SNG), unul dintre cei doi mari producatori de gaze naturale care activeaza in tara noastra, isi propune pentru urmatorii ani dublarea productiei din zacamantul Caragele, de la 1 milion de mc/zi la doua milioane mc/zi si mentinerea in viitor a unui declin natural in productie situat in jurul valorii de 1,5%, potrivit doamnei Argentina Tataru, director in cadrul companiei, care a fost prezenta ieri in cadrul unei conferinte despre piata gazelor.

PENTRU ANUL IN CURS Hidroelectrica estimeaza un profit net de circa 824 milioane lei

Hidroelectrica, unul dintre cei mai mari producatori de energie din tara noastra, estimeaza pentru acest an venituri totale de 3,51 miliarde lei, la un profit net anual de aproape 824 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli ce urmeaza sa fie aprobat in Adunarea Generala a Actionarilor din 20 iunie, citat de News. ro.

Un mare producator roman de mezeluri a primit certificarea fara gluten. Ce boli provoaca substanta

Unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din Romania a fost certificat de catre Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten ARIG) , asociatie membra cu drepturi depline al Asociatiei Societatilor Europene de Celiachie.

Cine sunt cei doi finalisti de la Ferma: unul dintre cei mai puternici concurenti a fost eliminat VIDEO

Otniela Sandu, Marius Craciun, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama au luptat pentru un loc in finala Ferma, insa doar doi au reusit sa treaca de toate probele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )