Libnet.ro
UNICEF

11:46

Britney Spears si Lady Gaga, o posibila colaborare inclusa pe albumul Britney Jean?!

Devorator Monden Devorator Monden,
Britney Spears si Lady Gaga, o posibila colaborare inclusa pe albumul Britney Jean?!

Zvonul, care a creat valva in randul fanilor celor doua artiste, a luat nastere in urma unui raspuns de-al lui will. am la o postare de pe Twitter a lui Lady Gaga. Conform speculatiilor, Britney Spears si Lady Gaga ar fi inregistrat impreuna o piesa care se pare ca ar urma sa fie inclusa in tracklistul . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga: ARTPOP este albumul mileniului!

Afirmatia, facuta in gluma de altfel, a fost postata pe 15 octombrie pe contul de Twitter al lui Lady Gaga, artista precizand ca tocmai primise o versiune finala masterizata a albumului ARTPOP. O copie masterizata a albumului ARTPOP tocmai mi-a fost livrata. Ajutor, este reala. Nu imi vine sa cred, a postat excentrica cantareata. Am .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa in colaborare cu R. Kelly Do What U Want!

Dupa ce zilele trecute ne-a starnit si mai mult interesul dupa ce a dezvaluit un fragment din trackul G. , excentrica artista pare a nu mai avea rabdare si incepe sa posteze online din ce in ce mai multe fragmente din noile sale piese. Cea mai recenta pe aceasta lista este piesa Do What U Want .

HOT! Britney Spears a confirmat titlul viitorului album Britney Jean!

Marele anunt a fost facut azi de dimineata in cadrul unei emisiuni de la un post de radio britanic. Britney Jean, cel de-al optulea material din cariera lui Britney Spears, urmeaza a fi lansat pe trei decembrie prin intermediul caselor de discuri Jive Records si Sony Music Entertainment. Este un album foarte personal, toata familia .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa G.U.Y.!

Prescurtare de la Girl Under You, aceasta piesa este unul dintre trackurile incluse pe viitorul album al cantaretei, ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. In urma cu doar cateva ore excentrica Gaga a postat pe contul sau de Youtube un scurt fragment din piesa G. Desi avem parte de putin peste 10 secunde .

Miley Cyrus si Ariana Grande, o posibila colaborare?!

Zvonul care a luat nastere in urma unor postari de pe conturile de Twitter ale celor doua artiste a starnit valva in randul fanilor. Acum cateva zile Miley Cyrus a postat pe reteaua de socializare un mesaj prin care se intelegea faptul ca in curand am putea avea parte de un duet cu Ariana Grande.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )