Libnet.ro
UNICEF

13:30

Britney Spears va lansa clipul piesei Work B***h pe 1 octombrie!

Devorator Monden Devorator Monden,
Britney Spears va lansa clipul piesei Work B***h pe 1 octombrie!

Dupa ce ieri diva ne-a mai oferit inca o fotografie teaser si un scurt fragment din clipul piesei Work B***h, la scurt timp Britney Spears a anuntat ca pe 1 octombrie vom avea parte de intreg videoclipul. Acesta a fost regizat de catre Ben Mor, acelasi care s-a ocupat si de regia videoclipului piesei Scream . continuă pe Devorator Monden

HOT! Britney Spears, sexy in teaserul clipului piesei Work B***h!

Diva a postat acum putin timp pe contul sau de Instagram un teaser de 10 secunde al clipului noului sau single, Work B***h. Inainte insa de a dezvalui primele imagini din viitorul sau clip, Britney Spears a postat pe retelele de socializare o fotografie teaser. In cadrul fotografiei, cat si a teaserului, Britney Spears apare .

Rick Ross si Future aduc un omagiu peliculei Scarface in clipul piesei No Games!

Asa cum poate stiti cu totii, Scarface, lansat in 1983, este unul dintre filmele de referinta din cariera actorului Al Pacino, in cadrul acesteia intrand in pielea personajului Tony Montana. Cei doi rapperi americaniaduc un omagiu celebrei pelicule si personajului legendar interpretat de marele actor prin intermediul videoclipului piesei No Games. In cadrul clipului alb-negru .

Behind the scene: Pusha T filmeaza clipul piesei Sweet Serenade feat. Chris Brown!

Rapperul se afla in pline filmari ale videoclipului single-ului Sweet Serenade, piesa extrasa de pe albumul sau de debut, My Name Is My Name, care va fi lansat pe opt octombrie. Noua piesa este o colaborare cu Chris Brown. Imagini de la filmari au fost difuzate in premiera in cadrul unei emisiuni de pe postul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )