Libnet.ro
UNICEF

09:30

Britney Spears se muta in Las Vegas pentru doi ani de zile, unde ar urma sa sustina o serie de 50 de concerte pe an

B1 B1,
Britney Spears se muta in Las Vegas pentru doi ani de zile, unde ar urma sa sustina o serie de 50 de concerte pe an

Cantareata Britney Spears a luat decizia de a se muta pentru urmatorii doi ani in Las Vegas, perioada in care ar urma sa aiba circa 100 de concerte. Iubesc Vegasul! Energia de aici este foarte, foarte buna. continuă pe B1

Vesti bune pentru Britney! Afla cati bani va castiga in Las Vegas!

Britney Spears revine in forta odata cu aceasta toamna, iar dupa lansarea single-ului Work Bitch, artista a anuntat ca a semnat un contract pe doi ani cu Planet Hollywood din Las Vegas pentru o serie de concerte. Britney va castiga pe an nu mai putin de 15 milioane de dolari.

VIDEO! Isterie pentru Britney Spears in Desertul Nevada!

Marti dimineata, Britney Spears a ajuns in Desertul Nevada la bordul unui elicopter pentru un moment cu totul special: lansarea oficiala a rezidentei sale de 2 ani la Planet Hollywood din Las Vegas. Britney a fost intampinata de peste 1000 de fani adusi cu autobuzele in desert si a acordat interviuri presei vreme de doua ore.

Hit garantat pentru Britney Spears! Work Bitch creaza isterie!

Britney Spears lanseaza piesa Work Bitch, care spera ca o va readuce pe prima pozitie a topurilor muzicale din intreaga lume. Cantareata, in varsta de 31 de ani, afiseaza un decolteu generos in fotografia care reprezinta cover-ul noului ei single.

HOT! Britney Spears prezinta noul single Work Bitch

Britney Spears isi pregateste revenirea in muzica cu lansarea unei noi piese si a unui nou clip, in care artista apare aproape goala. Work Bitch a aparut in online mai devreme si reprezinta primul extras pe single de pe cel de-al optulea album al lui Britney, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa .

Britney Spears isi va lansa noul album pe 3 decembrie!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe informatii despre viitoarele sale proiecte, ultima fiind faptul ca pe trei decembrie ne vom putea delecta, in sfarsit, cu cel de-al optulea material din cariera sa. Titlul albumului nu a fost inca dezvaluit. In afara de marele anunt privind data lansarii albumului, Britney Spears .

Fiat va lansa in doi ani cinci noi modele sub brand propriu, din care patru in gama 500

Fiat va lansa in urmatorii doi ani cinci noi modele sub brand propriu, patru dintre acestea in gama 500, a declarat, miercuri, Alfredo Altavilla, director operational pentru activitatile europene ale grupului auto.

Fiat va lansa in urmatorii doi ani 5 modele sub brand propriu: Patru dintre acestea ele vor fi in gama 500

Fiat va lansa in urmatorii doi ani 5 modele sub brand propriu, din care 4 in gama 500 si unul in gama Panda, noteaza Market Watch. intre cele patru modele din gama 500 se va afla o versiune imbunatatita a.

Business report: Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii; Harta trenurilor private din Romania. Cum au reusit competitorii CFR sa faca profit; Romania intervine la CE pentru a ajuta Chisinaul in razboiul vinurilor

Eficienta fiscalitatii romanesti in criza : Taxarea veniturilor versus colectarea taxelor. O comparatie cu blocul estic. Datele dintr-o analiza a Consiliului Fiscal arata ca suntem fruntasi la taxarea veniturilor populatiei si ultimii dintre fostele state socialiste acum membre UE la strangerea contributiilor sociale. Asa arata noul metrou din Bucuresti. Au aparut in premiera fotografii care prezinta modul in care va arata metroul din Bucuresti. In vara anului 2011, Metrorex a organizat o licitatie pentru achizitia a 16 noi trenuri de metrou. Desi favoritii licitatiei erau Bombardier - Metrorex avand deja in exploatare 44 de trenuri de acest tip - licitatia a fost castigata de spaniolii de la CAF.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )