Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fiat va lansa in doi ani cinci noi modele sub brand propriu, din care patru in gama 500

Antena3 Antena3,
Fiat va lansa in doi ani cinci noi modele sub brand propriu, din care patru in gama 500

Fiat va lansa in urmatorii doi ani cinci noi modele sub brand propriu, patru dintre acestea in gama 500, a declarat, miercuri, Alfredo Altavilla, director operational pentru activitatile europene ale grupului auto. continuă pe Antena3

Fiat va lansa in urmatorii doi ani 5 modele sub brand propriu: Patru dintre acestea ele vor fi in gama 500

Fiat va lansa in urmatorii doi ani 5 modele sub brand propriu, din care 4 in gama 500 si unul in gama Panda, noteaza Market Watch. intre cele patru modele din gama 500 se va afla o versiune imbunatatita a.

Britney Spears se muta in Las Vegas pentru doi ani de zile, unde ar urma sa sustina o serie de 50 de concerte pe an

Cantareata Britney Spears a luat decizia de a se muta pentru urmatorii doi ani in Las Vegas, perioada in care ar urma sa aiba circa 100 de concerte. Iubesc Vegasul! Energia de aici este foarte, foarte buna.

Business report: Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii; Harta trenurilor private din Romania. Cum au reusit competitorii CFR sa faca profit; Romania intervine la CE pentru a ajuta Chisinaul in razboiul vinurilor

Eficienta fiscalitatii romanesti in criza : Taxarea veniturilor versus colectarea taxelor. O comparatie cu blocul estic. Datele dintr-o analiza a Consiliului Fiscal arata ca suntem fruntasi la taxarea veniturilor populatiei si ultimii dintre fostele state socialiste acum membre UE la strangerea contributiilor sociale. Asa arata noul metrou din Bucuresti. Au aparut in premiera fotografii care prezinta modul in care va arata metroul din Bucuresti. In vara anului 2011, Metrorex a organizat o licitatie pentru achizitia a 16 noi trenuri de metrou. Desi favoritii licitatiei erau Bombardier - Metrorex avand deja in exploatare 44 de trenuri de acest tip - licitatia a fost castigata de spaniolii de la CAF.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )