Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brokerii spera la cat mai multi emitenti noi la BVB, in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brokerii spera la cat mai multi emitenti noi la BVB, in acest an

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Pentru a atrage noi investitori la bursa locala este important sa le oferim acestora cat mai multe alternative investitionale * Dragos Mesaros, Goldring: Pe langa Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti sau Salrom sunt alte companii de stat care chiar ar aduce un plus pentru piata Brokerii spera ca tot mai multe companii noi sa vina la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in acest an, atat prin listari de actiuni cat si de obligatiuni, efectele benefice ale acestor operatiuni urmand sa fie resimtite nu doar la nivelul pietei de capital ci si la nivelul economiei in ansamblu. continuă pe Ziarul Bursa

Romii din Murgeni au transmis in direct pe Facebook sacrificarea unui strut: Dati share cat mai multi VIDEO

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui au declansat o ancheta dupa aparitia in mediul online a unui filmulet in care mai multi romi din orasul Murgeni sunt surprinsi in timp ce haituesc un strut pe care apoi il taie in curte.

LIDL anunta o scumpire noua in 2021. Pe ce vor plati romanii mai multi bani la casa

Vesti proaste pentru clientii LIDL Romania: lantul de magazine anunta scumpiri noi in 2021. Este vorba de o taxa noua care intra in vigoare de azi, 2 ianuarie 2021. Pe ce vor plati romanii mai multi bani? Veti afla, in continuare, in randurile de mai jos. LIDL anunta scumpiri noi in 2021 Lantul de magazine .

Liberalizarea in energie: Cat mai multe contracte cu alti furnizori inseamna concurenta mai mai mare si preturi mai mici

De la 1 ianuarie 2021, piata energiei electrice s-a liberalizat complet. Asta nu inseamna ca s-a ajuns si la o concurenta corecta, mai ales in conditiile in care foarte multi consumatori au aflat abia in ultimele zile din 2020 ca piata se liberalizeaza. Cei care erau in regim reglementat au posibilitatea ca in aceasta luna sa incheie un contract pe piata libera, alegand o oferta aplicabila de la 1 ianuarie. Cei mai multi clienti sunt captivi unuia dintre marii furnizori, ENEL, CEZ, Electrica sau E. ON, desi pe piata exista zeci de alti furnizori, pentru fiecare zona, cu oferte chiar mai atractive. Din necunoastere, comoditate sau tema de schimbare, multe persoane raman la acesti mari furnizori, chiar cu riscul de a plati mai mult. UPDATE ANRE vrea sa prelungeasca pana pe 31 martie perioada pentru incheierea unui contract pe piata libera.

Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dam mai multi bani. Vesti proaste pentru milioane de romani

Vesti proaste pentru milioane de romani: anul 2021 vine cu scumpiri in lant. Dupa scumpirile tigarilor, a carburantului si a electricitatii, acum se scumpesc si alimentele. Este cea mai proasta veste dupa un an greu, pus in genunchi de pandemia de covid. Se scumpesc alimentele in 2021 Din pacate, fermierii romani au facut o marturisire .

Dupa Marea Britanie, si Germania ia in considerare amanarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cat mai multe persoane

Ministerul german al sanatatii cere sfatul expertilor privind amanarea administrarii celei de-a doua doze de vaccin contra Covid-19 a PfizerBioNTech pentru a obtine cat mai mult din stocurile reduse de care dispune, potrivit unui document consultat luni de Reuters.

Cimpeanu: Doresc deschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie de situatia epidemiologica, daca se poate chiar din 8 februarie. Un element important, campania de vaccinare Decizia va fi luata in a doua jumatate a lunii ianuarie

Ministerul Eductiei isi doreste deschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie de situatia epidemiologica, daca se poate chiar pe data de 8 februarie, odata cu inceperea semestrului al doilea, a declarat luni pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, precizand ca in prima etapa ar putea reveni fizic la scoala elevii de gradinite, elevii din invatamantul primar si cei care au examene nationale. El a spus ca unul dintre criterii va fi campania de vaccinare, dar nu a dorit sa raspunda daca redeschiderea scolilor va fi conditionata de vaccinarea personalului din unitatile de invatamant. Cimpeanu a mai precizat pentru HotNews. ro ca o decizie legata de redeschiderea scolilor va fi luata dupa jumatatea lunii ianuarie.

Florin Citu a numit mai multi secretari de stat

Noi secretari de stat au fost numiti la Ministerul Sanatatii si la Ministerul Investitiilor si Proie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )