Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liberalizarea in energie: Cat mai multe contracte cu alti furnizori inseamna concurenta mai mai mare si preturi mai mici

Hotnews Hotnews,
 Liberalizarea in energie: Cat mai multe contracte cu alti furnizori inseamna concurenta mai mai mare si preturi mai mici

De la 1 ianuarie 2021, piata energiei electrice s-a liberalizat complet. Asta nu inseamna ca s-a ajuns si la o concurenta corecta, mai ales in conditiile in care foarte multi consumatori au aflat abia in ultimele zile din 2020 ca piata se liberalizeaza. Cei care erau in regim reglementat au posibilitatea ca in aceasta luna sa incheie un contract pe piata libera, alegand o oferta aplicabila de la 1 ianuarie. Cei mai multi clienti sunt captivi unuia dintre marii furnizori, ENEL, CEZ, Electrica sau E. ON, desi pe piata exista zeci de alti furnizori, pentru fiecare zona, cu oferte chiar mai atractive. Din necunoastere, comoditate sau tema de schimbare, multe persoane raman la acesti mari furnizori, chiar cu riscul de a plati mai mult. UPDATE ANRE vrea sa prelungeasca pana pe 31 martie perioada pentru incheierea unui contract pe piata libera. continuă pe Hotnews

Dupa Marea Britanie, si Germania ia in considerare amanarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cat mai multe persoane

Ministerul german al sanatatii cere sfatul expertilor privind amanarea administrarii celei de-a doua doze de vaccin contra Covid-19 a PfizerBioNTech pentru a obtine cat mai mult din stocurile reduse de care dispune, potrivit unui document consultat luni de Reuters.

Cimpeanu: Doresc deschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie de situatia epidemiologica, daca se poate chiar din 8 februarie. Un element important, campania de vaccinare Decizia va fi luata in a doua jumatate a lunii ianuarie

Ministerul Eductiei isi doreste deschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie de situatia epidemiologica, daca se poate chiar pe data de 8 februarie, odata cu inceperea semestrului al doilea, a declarat luni pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, precizand ca in prima etapa ar putea reveni fizic la scoala elevii de gradinite, elevii din invatamantul primar si cei care au examene nationale. El a spus ca unul dintre criterii va fi campania de vaccinare, dar nu a dorit sa raspunda daca redeschiderea scolilor va fi conditionata de vaccinarea personalului din unitatile de invatamant. Cimpeanu a mai precizat pentru HotNews. ro ca o decizie legata de redeschiderea scolilor va fi luata dupa jumatatea lunii ianuarie.

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai .

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP.

POLONIA A fost lansata o ancheta dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor.

Cortegiu funerar fara nicio masura de distantare. Politia a dat mai multe amenzi VIDEO

In spatiul public au aparut imagini de la o inmormantare, la care au participat aproximativ 100 de persoane. Politia a dat mai multe amenzi.

Avertizare ANM. Mai multe judete, sub cod galben de vant si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis uncod galbende vant si ceata densa, valabil sambata seara, in mai multe judete din tara. Prognoza meteo. Cod galben de vant.

Mai multe elemente de munitie din Al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-o padure din Neamt

Echipa pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt a ridicat, dintr-o padure din comuna Brusturi, mai multe elemente de munitie datand din Al Doilea Razboi Mondial. Acestea au fost gasite de un barbat care facea cautari cu un detector de metale, care a sunat apoi la 112.

Procesul de vaccinare in SUA intampina probleme. Dr. Anthony Fauci: Avem nevoie de mai multe resurse

Vaccinarea merge mai greu decat era planuit in SUA, iar doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, spune ca este nevoie de mai multe resurse. in SUA sunt peste 20 de milioane de persoane infectate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )