Libnet.ro
UNICEF

17:45

Brokerii de pe Wall Street mizeaza pe o crestere de inca 6% a bursei americane in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brokerii de pe Wall Street mizeaza pe o crestere de inca 6% a bursei americane in 2018

Bancile si casele de brokeraj de pe Wall Street se asteapta ca SP 500, principalul indice al Bursei din New York, sa castige in medie inca aproximativ 6% in 2018, optimismul fiind impulsionat in special de recenta decizie a presedintelui Donald. continuă pe Wall-Street Ro

Wall Street a deschis in crestere

Trei dintre indicii bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Plahotniuc, in Wall Street Journal: Moldova are nevoie de ajutorul Occidentului impotriva unei Rusii agresive

Presedintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, afirma, intr-un editorial publicat in Wall Street Journal, ca alegerile parlamentare din 2018 vor reprezenta un moment critic, care ar putea oferi Uniunii Europene si oficialilor americani oportunitatea de a opri avansul fortelor politice proruse.

Grupul nipon Softbank a cumparat cel putin 15% din Uber, scrie Wall Street Journal

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal. Tranzactia arata ca Uber este evaluata la 48 miliarde dolari, cu 30% sub evaluarea din iunie 2016, mai scrie WSJ. Softbank este o forta pe piata media si telecom, avand o valoare de piata de 68 miliarde dolari. In 2016 japonezii au cumparat cu 32 miliarde dolari creatorul britanic de procesoare ARM.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Interbrands

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Interbrands franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Brands International

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

Profi, investitii de peste 50 de milioane de euro programate pentru 2018

Profi va investi in 2018 o suma de peste 50 de milioane de euro in extinderea retelei, a declarat Daniel Cirstea, director general al Profi Rom Food, pentru Wall-Street. ro. Strategia companiei este de a deschide in fiecare an cel putin la fel de multe.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )