Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brown Eyed Soul sarbatoresc 10 ani de cariera si lanseaza un nou single Always Be There!

Devorator Monden Devorator Monden,
Brown Eyed Soul sarbatoresc 10 ani de cariera si lanseaza un nou single Always Be There!

Always Be There este prima piesa a formatiei sud-coreene lansata in ultimii trei ani, membrii Brown Eyed Soul fiind cunoscuti pentru faptul ca si-au incercat norocul in muzica si pe cont propriu. Noua piesa, care beneficiaza si de un videoclip, este lansata special pentru a sarbatori cei 10 ani de cariera ai grupului, Brown Eyed . continuă pe Devorator Monden

Steroizii pot aduce beneficii atletilor la 10 ani dupa incetarea administrarii

Un nou studiu sugereaza ca atletii care folosesc steroizi pentru o scurta perioada de timp pot beneficia de pe urma lor intreaga cariera, potrivit BBC News. Experimentele facute pe soareci arata ca o expu.

Curtea de Apel Craiova a marit pedeapsa pentru Bercea Mondial la 10 ani de inchisoare

Magistratii Curtii de Apel Craiova au decis, vineri, sa mareasca pedeapsa pentru Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, data de Tribunalul Olt, de la sapte ani si sase luni la 10 ani de inchisoare, transmite Agerpres. Sentinta nu este definitiva, Bercea Mondial avand posibilitatea de a face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Pedeapsa mai mare pentru Bercea Mondial: de la 7 la 10 ani de inchisoare cu executare

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare cu executare. Judecatorilor au decis sa ii mareasca pedeapsa cu inca trei ani de inchisoare pe.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )