Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bruno Mars va canta in finala Super Bowl, in 2014!

Devorator Monden Devorator Monden,
Bruno Mars va canta in finala Super Bowl, in 2014!

Bruno Mars a confirmat prezenta la Super Bowl finala campionatului de fotbal american. Evenimentul va avea loc pe 2 februarie 2014 pe Metlife Stadium in East Rutherford, New Jersey. Clipul de la Youtube care anunta participarea artistului la Super Bowl 2014 incepe cu imaginile in care Bruno il imita pe Elvis Presley cand avea . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Bruno Mars va canta in finala Super Bowl, in 2014

Celebrul cantaret Bruno Mars va canta in pauza de la Super Bowl, evenimentul anului in Liga Nationala de Fotbal american NFL), in luna februarie, a declarat, pentru AFP, o sursa care se ocupa cu planurile de divertisment ale ligii.

Bruno Mars va canta la Superbowl si va fi urmarit de peste 100 de milioane de oameni!

Bruno Mars va sustine un recital in pauza din finala Superbowl, cel mai urmarit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Artistul va pregati un recital de 15 minute, care va avea loc insa in aer liber. Este pentru prima data in 10 ani cand finala va fi gazduita de un stadion care nu este acoperit. Continue reading .

Bruno Mars, cap de afis la show-ul Super Bowl !

Bruno Mars va sustine un concert la Moonshine Jungle World Tour, iar acum se pregateste pentru cea mai mare audienta din cariera sa. In plus, cantaretul R B va sustine anul viitor spectacolul cu titlul de Super Bowl . Potrivit Los Angeles Times, Mars este de asteptat pentru a sustine concertul la Super Bowl .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )